[NDD 2024] Looney Tunes: Wacky World of Sports: újabb IP-t csúfol meg a GameMill? [VIDEO]

Ez a kiadó ugyanis 2023 egyik legrosszabb játékát adta ki, és korábban sem jelentkezett olyan nagyon patinás címekkel.

 

Sőt, ha belegondolunk, KÉT borzalmas IP-adaptáció is kötődik a GameMill Entertainmenthez. Ott van ugyanis a Skull Island: Rise of Kong, továbbá a The Walking Dead: Destinies is, de például a 2020-as G.I. Joe: Operation Blackout sem volt olyan kimagaslóan jó tőlük. Van egy jóval korábbi példa is 2003-ból: ők adták ugyanis ki a Big Rigs: Over the Road Racinget. Ez kellően erős lista ahhoz, hogy tartsunk bármitől is, amihez a GameMill adja a nevét…?

Versenyezzünk barátainkkal és családunkkal a Bolondos Dallamok csapatával kosárlabdában, fociban, golfban és teniszben. Játsszunk egyedül vagy négy játékost támogató helyi co-opban, majd válasszuk ki a játékstílusunknak leginkább megfelelő karaktereket. Ne fussunk bele a bolondos akadályokba és szerezzünk power-upokat, hogy káoszt szítsunk, miközben kedvenc Bolondos dallamok karakterünket irányítjuk.

Szálljunk szembe minden riválissal a 2v2 árkád stílusú kosárlabdában, az 1v1 vagy 2v2 árkád teniszben, a négyjátékos golfban és a 3v3 árkád fociban. Válasszunk kilenc ikonikus játszható karakter közül, akik mindegyike saját specialitással rendelkezik (Tapsi hapsi, Lola nyuszi, Dodó kacsa, Cucu malac, Elmer Fudd, Szilvester, Taz, Vili a prérifarkas és Gyalogkakukk). Ezek a pályák állnak többek között rendelkezésre: Galactic Outpost Delta, Porky’s Barn, Foghorn’s Farm, Road Runner’s Canyon, Whispering Woods, Marsian Command Center, Granny’s House. Zavarjuk meg ellenfeleinket a lehető leghülyébb módokon, de vigyázzunk az üllővel!

A Looney Tunes: Wacky World of Sports fejlesztője a Bamtang Games. A játék valamikor ősszel fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. Ez a másik védjegye a GameMillnek: még közel négy évvel a PlayStation 5 és az Xbox Series megjelenése után is cross-gen címeket ad ki. Remélhetőleg ez a játék nem lesz akkora botrány mint amit a Skull Island: Rise of Kong váltott ki. A játék kinézetre már most kimondható, hogy tré…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu