Ki emlékszik már a pofonra: Will Smith újabb ígéretes filmben kapott főszerepet!

MOZI HÍREK – Will Smith lesz a főszereplője a Resistor című új sci-fi thrillernek, amely Daniel Suarez Influx című könyvén alapul, és a rejtett technológiai fejlesztések világát tárja fel.

 

 

Az Oscar-díjas Will Smith a „a világot bejáró pofon” után tovább folytatja visszatérését. A színész és hollywoodi ikon most egy új sci-fi thriller főszerepét kapta meg a Sonytól. A Resistor című film Daniel Suarez bestseller-író Influx című könyvén alapul majd. Ez egy olyan világban játszódik, ahol néhány kiválasztott már a technológiai jövőben él.

Smith a Resistorral a sci-fi kínálatának svédasztalát fogja bővíteni, a főszerepben Jon Grady részecskefizikust alakítja, aki egy gravitációt visszatükröző eszköz felfedezése után rábukkan a miénk alatt elterülő árnyékvilágra is, amely minden technológiai fejlődést megtart magának…

Míg a film cselekményének részletei egyelőre titkosak, a regény fülszövegét alább elolvashatod Daniel Suarez hivatalos honlapjának jóvoltából.

„Vajon az okostelefonok valóban az emberiség legjelentősebb újítása a Holdra-szállás óta? Vagy valami más magyarázza meg, hogy a 20. század merész víziói – fúziós energia, genetikai fejlesztések, mesterséges intelligencia, a közönséges betegségek gyógymódja, az emberi élettartam meghosszabbítása és egy sor más világmegváltoztató vívmány – miért maradtak elérhetetlenek számunkra? Miért nem érkezett meg az 1960-as években küszöbön állónak tűnő csúcstechnológiai jövő?

Talán tényleg megérkezett… de csak néhány kiválasztott számára.

Jon Grady részecskefizikus extázisban van, amikor csapata elérte azt, amiért évek óta dolgoztak: egy olyan eszközt, amely képes visszaverni a gravitációt. Kutatásuk forradalmasítja a fizika területét – egy karrier megkoronázása. Grady széles körű elismerésre számít az egész csapata számára. Nobel-díjra. Ehelyett laboratóriumát egy árnyékszervezet zárja le, amelynek küldetése, hogy mindenáron megakadályozza a hirtelen jött technológiai fejlődéssel járó társadalmi felfordulást. Ez a Technológiai Ellenőrző Iroda az évtizedek alatt összegyűjtött fejlett technológiákat használja fel küldetése teljesítésére.

A mi jövőnkben élnek.”

 

Will Smith újabb ütős mozisikerre számíthat az új Bad Boys után

 

A Resistor forgatókönyvét Eric Warren Singer írta. Producerei pedig Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch és Tony Shaw lesznek az Escape Artists-tól. A projekt már egy ideje tervben volt. A stúdió most Smith közreműködését és a színész akciófilmjének, a Bad Boys: Mindent vagy többetnek (Bad Boys: Ride or Die) a közelmúltban elért kasszasikerét követően lépett előre.

A Deadline szerint az Escape Artists úgy látta, hogy a Resistor „tökéletes sztárjármű Smith számára”, és „gyorsan akartak lépni, hogy a sztárral üzletben maradhassanak, tekintve, hogy a Bad Boys: Ride or Die nyitóhétvégéjén milyen jól állt a pálya”.

Forrás: Deadline, Daniel Suarez

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."