Nagy bejelentést tett Henry Cavill – még ezt is sikerült a Warhammer 40 000-hez kötnie!

MOZI HÍREK – Henry Cavill a Warhammer 40 000 franchise ambiciózus adaptációján dolgozik, és egy alkalmat sem hagy ki, hogy ismét emlékeztessen minket arra, mennyire szereti ezt a saga-t…

 

 

Nem újdonság, Henry Cavill az egyik legnagyobb Warhammer 40 000 rajongó a Föld bolygón. A színész talán leginkább arról ismert, hogy Supermant alakította az Acélemberben, és a Netflixen a The Witcher első évadaiban Riviai Geralt szerepében tűnt fel. Azonban a Games Workshop terepasztalos hadi játékának és mindannak, ami körülötte van, az élvezete a fő szenvedélye, amit tovább akar adni.

Olyannyira, hogy már néhány hónapja tudjuk: az Amazonnal együtt dolgozik ennek a gazdag és kiterjedt űrbe helyezett sci-fi / fantasy univerzumnak egy még nem részletezett adaptációján.

Ám addig is a brit sztárnak van egy másik, sokkal fontosabb projektje is: készül az apaságra. Egy olyan utazásra, amelyben a Warhammer 40K is jelen lesz.

Néhány nappal ezelőtt Henry Cavill az Egyesült Királyságban apák napja alkalmából posztolt egy fotót, amelyen egy kiságy látható, a képet pedig a következő üzenettel kísérte, amelyben a rajongókkal viccelődött: „Ah igen… és boldog apák napját az apukáknak, kiderült, hogy hamarosan én is csatlakozom a megszentelt soraitokhoz! Bármilyen tanács? És ne aggódjatok, nem lesznek párnák az ágyon, amikor a kicsi megérkezik, csak ragasztó és szike, hogy Warhammer figurákat építhessen.”

A poszt kedves jellegén túl az igazsághoz tartozik, hogy a tartalma akár figyelmeztetésként is felfogható. Abban az értelemben, hogy továbbra is a Warhammer 40 000 világán dolgozik. Annak ellenére, hogy mostanában felmerültek olyan pletykák, miszerint otthagyta a projektet. Legnagyobb sajnálatunkra még mindig nem sok részletet tudunk arról, hogy mit várhatunk az Amazon ambiciózus vállalkozásától.

Mi mindenesetre lelkesen várjuk a híreket, Henry Cavillnek pedig boldog apai örömöket kívánunk!

Forrás: Instagram, Filmomaniak

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu