Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition: Jade már csak napokra van [VIDEO]

A Ubisoft végre hivatalosan is bejelentette a játékot, miután az tavaly év végén kiszivárgott… ennek azért fordítva kellene bekövetkeznie, mert a francia kiadónak sem ment el az esze.

 

Fedezzük fel Hillys-t, egy csodálatosan furcsa tengeri bolygót, gyér szigetekkel és furcsa növény- és állatvilággal. E félig nyitott világ változatos és tágas területei hemzsegnek az élettől, a nyüzsgő főváros forgalmas utcáitól a szunnyadó vulkánok rejtett barlangjaiig. Ismerjük meg Jade-et, egy céltudatos és bátor fiatal fotóriportert, aki a rejtélyes DomZ idegenek támadásai után nyomoz. Olyan színes karakterek mellett mint örökbefogadó nagybátyja, Pey’j vagy a bátor Double H, vág bele az akciójáték és az izgalmas érzelmes jelenetek úttörő keverékébe. A Dai-Joval és hűséges fényképezőgépével felfegyverkezve Jade kalandja során szabadon felfedezheti Hillyst, megküzdhet a lényekkel, beszivároghat a veszélyes területekre, megoldhatja a rejtélyes feladványokat, minijátékokkal töltheti el az időt, versenyezhet a legjobb hovercraft pilótákkal, és az egész élményt lefényképezheti.

Tudjunk meg többet Jade gyermekkoráról és a Beyond Good & Evil 2-höz való kötődéséről egy új kincsvadászatnak köszönhetően, amely Hillys egész területét lefedi. Gyűjtsünk exkluzív kozmetikai jutalmakat, ahogy haladunk előre a játékban és felfedezzük a bolygót. Ünnepeljük a 20. évfordulót azzal, hogy az új évfordulós galériában újra átélhetjük a játék fejlődésének történetét a korai elképzeléstől a megjelenésig rengeteg eddig soha nem látott artworkkel és videóval, exkluzív anekdotákkal és titkos, eddig kiadatlan tartalommal. Játsszunk a lehető legjobb módon, akár 4K felbontáson, 60 FPS frame rate-tel és számos életminőség-javítással (automatikus mentés, a jelenetek átugrásának lehetősége, teljes kontroller- és billentyűzet-egér-támogatás, valamint minden platformon cross-save, azaz platformok között mozgatható elmentések).

Élvezzük a játékot teljesen új megvilágításban a továbbfejlesztett grafikának, az átdolgozott irányításnak és a frissített hangzásnak köszönhetően, beleértve az ikonikus soundtrack több mint 15 darabját, amelyet egy élő zenekar vett fel újra Christophe Héral közvetlen felügyelete alatt. Próbára tehetjük képességünket az új Speedrun módban. Kövessünk nyomon az aktuális és a legjobb időnket a játék végigjátszása közben, és álljunk készen arra, hogy mindent kockára tegyünk, mivel ebben a módban nem engedélyezett a mentés! Tegyük próbára magunkat, és fedezzük fel Hillys még több furcsa titkát több mint 20 új achievementtel/trófeával, és ezt az összes támogatott platformon meg lehet osztani.

 

 

A Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition június 25-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. Július 12-étől lesz előrendelhető a fizikai kiadás, amit a Limited Run Games fog kivitelezni. És igen, megemíltették a Beyond Good & Evil 2-t. Nem adják fel…

Forrás: Gematsu, Ubisoft

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)