Nivalis: a cyberpunk életszimulátornak több idő kell [VIDEO]

Az Ion Lands következő játéka ugyanabban a világban játszódik mint az előző címük, a 2020-ban megjelent Cloudpunk, így a német csapat (amelynek a játékát a 505 Games fogja kiadni) nem tér nagyon el az eddigiektől.

 

Az Ion Lands így indokolta a halasztást: „A Nivalis saját életet kezdett élni; olyan módon növekszik és fejlődik, amit szívesen megosztanánk veletek Hogy bepillantást nyerjetek az eljövendő eseményekbe, nézzétek meg a legújabb trailert, amely sok eddig soha nem látott helyszínt, vonatozást és Ava, a játék egyik főszereplője által nyújtott történetbeli utalásokat mutat be! Az Ion Lands legfőbb prioritása, hogy a Nivalis a lehető legjobb élményt nyújtsa a játékosoknak, és a csapat nagyra értékeli a türelmet és támogatást, amit az egyre növekvő közösségtől kaptak, miközben az Ion Lands végig navigált ezen a kreatív utazáson. A Nivalis, az Ion Lands cyberpunk slice-of-life szimulációja visszatér a Cloudpunkból ismert névadó városba. Hagyj nyomot ebben a csillagfényes, neonfényes jövőben azzal, hogy egy szerény tésztastandból vagy éjszakai klubból egy virágzó vállalkozássá fejlődj. Találkozz különös karakterekkel, fedezd fel a nyüzsgő alvilágot… vagy csak élvezd a halászattal és lakberendezéssel töltött szerény életet messze a felhők felett. A jövő számos lehetősége vár rád.”

Ebben a cyberpunk városban nem könnyű boldogulni. A bandák el akarják venni a szerveinket, a testület már a lélegzetvételért is megbírságol, és mindeközben a talaj a lábunk alatt omladozik. Ez a város holnap akár az óceánba is zuhanhat, úgyhogy jobb, ha még ma megkeressük a betevőnket. Kicsiben kell kezdeni: egy ételbódéval, egy tésztabódéval, vagy egy stimulációs boltocskával. Építsük fel magunkat egy bárig, egy étteremig, vagy akár egy éjszakai klubig. Mi döntjük el, hogyan töltsük az időt a városban. A szimulátor realisztikus időjárás-szimulációval és napszakváltással is rendelkezik. Különös és változatos karakterekkel találkozhatunk, barátságokat köthetünk, és megtapasztalhatjuk ennek a cyberpunk voxel városnak a veszélyeit és csodáit. Vásároljunk vagy termesszünk saját alapanyagokat, és akár a szerelmet is megtalálhatjuk a városban.

A Nivalis valamikor 2025 tavaszán jelenik meg PC-re (Steam, Epic Games Store) az eddig tervezett 2024 helyett. A 2022-ben bejelentett játék talán konzolokra is eljut később, mert a Cloudpunk is végül felbukkant PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu