Otherskin: földönkívüliek bőrében [VIDEO]

A Game Atelier és az FDG Entertainment egy „transzformatív” külső nézetes lövöldözős játékkal készül, ami egy földönkívüli bolygón, a Vandermire-on játszódik.

 

Csatlakozzunk Alexhez halálos küldetésén, hogy felfedje a Vandermire bolygó rejtélyeit. Tapasztaljuk meg az igazán transzformatívnak nevezett TPS-t, és szívjuk magunkba a szerves képességeket, hogy minden eddiginél jobban kibővítsük harci és mozgási képességeinket. Az egész univerzum forog kockán. A Vandermire, a kihalt Magna faj őshazája, a gyanú szerint a folyamatosan terjedő korrupció, az univerzumban minden életet fenyegető egyetemes fenyegetés forrása.

Alex az önkéntes űrkeresztesek „szerencsés” 13-as számát kapta. Ez a csoport készen áll arra, hogy életüket adják a bolygó felszínén végrehajtott halálos egyéni expedíciókban. Az Exodus küldetés egy egyedi, csúcstechnológiás mesterséges intelligenciával rendelkező ruhával ruházza fel az egyéneket, hogy minél több információt gyűjtsenek, mielőtt a korrupció áldozatául esnek. Azt remélik, hogy minden egyes próbálkozással a tudósok növelni tudják a felszínen való túlélés idejét, és megoldást találnak a korrupció megfékezésére.

Miközben Alex felfedezi a bolygót, minden ellenséggel való találkozás megváltoztathatja a tapasztalatait. Az idegen „morphok” elnyelésével új mozdulatokat és erőket gyűjthetünk, amelyek szó szerint a feje tetejére állíthatják a világot. Fejlesszük a ruhánk erőit, és maximalizáljuk a fegyverek hatását, az életfenntartást és a harci agilitást. A csúcstechnológiás öltözékhez egy mesterséges intelligencia-hang is tartozik, amely segít Alexnek az utazás során. Használjuk a legerősebb távolsági fegyvereidet, és kombináljuk őket gyors közelharci mozdulatokkal. Vandermire tele van változatos biomokkal. Derítsük fel ennek a gyönyörű, de veszélyes idegen világnak minden szegletét, hogy minél több információt gyűjthessünk a korrupció eredetéről.

A Game Atellier játéka, az Otherskin tehát nem véletlenül kapta ezt a címet. A tervek szerint a kiadó, az FDG Entertainment a negyedik negyedévben, tehát valamikor október és december között fog megjelenni PC-re (Steam). Konzolos verziót jelenleg nem terveznek a játékból, így most nincs tervbe véve az, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series egy későbbi időpontban megkapja.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu