Call of Duty x Fallout: megérkezett a kedvenc poszt-apokaliptikus világunk az MWIII-ba és a Warzone-ba! [VIDEO]

A Call of Duty x Fallout csomag egy rakás atomháború utáni újdonsággal szolgál a Modern Warfare III és a Warzone számára.

 

 

Az izgalmas Call of Duty-Fallout kollab a Tracer Pack segítségével elhozza az ikonikus „Vault Dweller”-eket a Modern Warfare III-ba és a Warzone-ba: ezt nyújtja a Fallout Vault Dweller Bundle csomag.

A két kiemelkedő videójáték-franchise izgalmas keresztezésével posztapokaliptikus stílusban ruházhatod fel operátoraidat, katonáidat, pusztasági túlélőkké változtatva őket.

Íme minden, amit a Call of Duty x Fallout csomagról tudni kell, beleértve a megjelenési dátumot, az árat, a skineket és egyéb elemeket!

A négy egyedi „Vault 141” skin – egy-egy a rajongók által kedvelt operátorok Ghost, Soap, Price és Gaz számára – a Fallout Vault Dweller Bundle középpontjaként szolgál. A csomag összesen 15 tárgyat tartalmaz.

Képzeld el ezeket az elit katonákat, amint a szokásos harci felszerelésüket a poszt-apokalipszis túlélésének szinonimájaként szolgáló kék és sárga overallokra cserélik, csuklójukra szíjazott Pip-Boys-szal és a hátukon a „141” felirattal…

 

Íme a Call of Duty Tracer Pack összes tárgya:

  • Négy „Vault 141” operátor skin Ghost, Soap, Price és Gaz számára.
  • „Atomic Disintegrator” HRM-9 fegyver tervrajza
  • „Vault-Tec Approved” M16 fegyver tervrajz
  • „Let’s Do This!” és „Fatman” charmok
  • „Wasteland Workshop” névjegykártya
  • „Különleges vagy” nagyméretű matrica
  • „Vault-Tec mérnök” embléma
  • „Nuka-Cola Spacer” matrica
  • Hat betöltőképernyő, köztük a „Nuka-Cola”, „Please Stand By”, „Survivors’ Journey”, „Sanctuary Hills”, „Vault 141” és „Restoring Democracy”.

 

Mind az „Atomic Disintegrator” HRM-9, mind a „Vault-Tec Approved” M16 tervrajzok tartalmazzák a Vault-Tec lövedéknyomjelzőket és a V.A.T.S. halálhatást.

A Fallout Vault Dweller Bundle 2024. június 20-án jelent meg, azóta elérhető világszerte.

A Tracer Pack megjelenése egyes rajongókat azonban felháborított, mivel a szokásos 2400 Call of Duty pont (CP) helyett ez a csomag 2800 CP-be kerül. Van, aki úgy érzi, ez egy kicsit borsos ár ennyi tartalomért…

A Fallout egy poszt-apokaliptikus szerepjáték franchise, amely sötét humoráról, retro-futurisztikus témáiról és hatalmas nyitott világairól ismert. Friss népszerűségét – miután az utolsó fővonalbeli játék, a Fallout 4 2015-ben jelent meg… – az Amazon Prime nagy sikerű sorozatának köszönheti.

Forrás: COD.com, Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."