Nem akárki árult el biztató híreket A Karib-tenger kalózai 6-ról!

MOZI HÍREK – A Karib-tenger kalózai 6. része a forgatókönyvírás stádiumában van, és Jerry Bruckheimer producer reméli, hogy a Disney hamarosan továbblép a projekttel.

 

 

A Karib-tenger kalózai-franchise új része talán még messze van, de Jerry Bruckheimer producer pozitívan nyilatkozott a projektről. A Karib-tenger kalózai sorozat 2003-ban A fekete gyöngy átka című filmmel kezdődött. Öt film alatt több mint 4 milliárd dolláros bevételt hozott! A legutóbbi, Salazar bosszúja (Dead Men Tell No Tales) 2017-ben jött ki.

Habár A Karib-tenger kalózai 6. rész még nem kapott hivatalos zöld utat a Disney-től, Jerry Bruckheimer producer szerint elkerülhetetlen, hogy a kiadó visszatérjen a milliárd dolláros franchise-hoz, amely egy vidámparki attrakcióval kezdődött.

Bruckheimer a ComicBook.com-mal beszélgetve, miközben a közelgő Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című filmet népszerűsítette, pozitív tájékoztatást adott a rajongóknak A Karib-tenger kalózai 6. részével kapcsolatban, megjegyezve, hogy még mindig a forgatókönyvírás fázisában van. Ám azt is hozzátette, hogy reményei szerint „körülbelül egy hónapon belül meglesz”. A Jeff Nathanson által írt forgatókönyvről Bruckheimer továbbra is pozitívan állítja, hogy a Disney-nek eléggé tetszeni fog a kész változat ahhoz, hogy továbblépjen a sorozat következő részével.

„Van egy forgatókönyvünk, amit most írunk. Remélhetőleg egy hónapon belül megérkezik, és olyan jó lesz, mint amilyennek gondolom. Szóval reméljük, hogy a Disney-nek tetszik, és lehetőséget adnak nekünk, hogy megcsináljuk”.

Ez lesz az első a két készülő Karib-tenger kalózai-film közül; a franchise egy másik állítólagos epizódja női főszereplővel készül, Margot Robbie-val a főszerepben.

Mindkét film cselekményét egyelőre titokban tartják. A következő „fővonalbeli” rész állítólag inkább reboot lesz, mint az 5. film közvetlen folytatása.

 

Johnny Depp is szerepelhet A Karib-tenger kalózai 6-ban?

 

A Karib-tenger kalózai franchise arcaként a 2003-as indulás óta azt gondolnánk, hogy Johnny Depp visszatér Jack Sparrow kapitány szerepében a hatodik részre. Ám úgy tűnik, hogy nem ez a helyzet.

Az Amber Hearddel való jogi problémái után a 61 éves színész nem vesz részt a legújabb projektben, amely állítólag a franchise rebootja lesz, teljesen új színészekkel.

Ez lehetővé teszi – ahogy Jerry Bruckheimer már korábban is rámutatott -, hogy a sorozat anélkül haladjon előre, hogy a már befutott sztárok, mint Depp, Orlando Bloom és Keira Knightley időbeosztására kellene várni, hogy egy új film forgatására ráérjenek. Bruckheimer az új projektet „könnyebben összerakhatónak” nevezte.

Ezzel együtt a producer azt is megemlítette, hogy ha rajta múlna, Johnny Depp is feltűnne A Karib-tenger kalózai 6-ban. Azonban ez a döntés a Disney felsőbb vezetőin múlik. Ők pedig a jelek szerint nem túl lelkesek, hogy Depp újra eljátssza Jack Sparrow szerepét, tekintettel korábbi jogi csatáira. Bruckheimer szerint „majd meglátjuk, mi történik”.

„Ha rajtam múlna, természetesen [szerepelne a filmben]. Imádom Deppet… Nagyszerű színész és jó barát… Természetesen beszéltem vele, de majd meglátjuk, mi történik”.

Johnny Depp a Karib-tenger kalózai-filmek ikonikus főszereplőjévé vált. Szükségük van még rá, vagy a franchise túlélheti a karaktere nélkül is?

Forrás: ComicBook.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu