Disney Epic Mickey: Rebrushed: mikor ragadhatjuk újra meg az ecsetet? [VIDEO]

A THQ Nordic és a Purple Lamp Studios már megjelenési dátumot adott a lassan másfél évtizede megjelent játék modernizált verziójának, viszont itt is az van, hogy aki előre fizet, korábban játszhat.

 

Aki előrendeli a játékot, 24 órával korábban állhat neki a Disney Epic Mickey: Rebrushednak, továbbá egy kosztümpakkot is kap (Miki egér a Steamboat Willie, a Brave Little Tailor, illetve a Football koszümöket öltheti magára). Ezt a pakkot meg lehet majd külön is vásárolni 5 dollárért, így euróból átszámítva kb. kétezer forintot kell fizetni a három kosztümért, ami kissé lehúzásnak tűnik.

A Disney Epic Mickey: Rebrushed a Disney varázslatát egy vibráló 3D-s platformerben kelti életre. Ez a gyönyörű remake epikus utazásra küldi Mickey egeret Wastelandben, az elfeledett Disney-figurák birodalmában. Mickey szerepében egy fantasztikus világba merülünk, és festékkel és hígítóval felfegyverkezve alakíthatjuk kalandunkat és ennek az alternatív világnak a sorsát. Minden ecsetvonás számít! Használjuk a festéket a szépség és a harmónia helyreállítására, vagy a hígítót, hogy megváltoztassuk a környezetet, felfedve a rejtett titkokat. Döntéseink befolyásolják Mickey sorsát, és megváltoztatják ennek a művészi odüsszeiának a kimenetelét.

Találkozzunk különböző ikonikus karakterekkel, mint például Oswald, a szerencsés nyúl, Walt Disney első teremtménye, miközben a Wastelandben utazunk a földek között. Gyűjtsünk virtuális Disney kitűzőket, oldjunk meg kreatív kihívásokat, és fedezzünk fel titkokat, miközben klasszikus, animációs filmek és rövidfilmek által inspirált platformpályákat fedezünk fel. Az eredetileg Warren Spector által megálmodott, a Purple Lamp által újragondolt Disney Epic Mickey: Rebrushed a legmodernebb látványvilágot és a továbbfejlesztett vezérlést használja, hogy új életet leheljen egy szeretett klasszikusba. Tapasztaljuk meg Mickey új mozgáskészségeit, mint például a rohanás, a földöngázolás és a sprintelés. A játék lebilincselő története felejthetetlen kalandot kínál a régi rajongóknak és az újonnan érkezőknek egyaránt.

A Disney Epic Mickey szeptember 24-én (előrendelőknek pedig 23-án) jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.