Jet Set Radio Remake: első látásra kifejezetten ígéretes [VIDEO]

A SEGA játékából kiszivárgott felvétel alapján az első benyomás nem rossz, de a japán kiadó stratégiáját kissé nehéz követni.

 

Szóval az a helyzet, hogy a Jet Set Radio egyszerre két játékkal készül. Már több mint fél éve, hogy bejelentette a japán kiadó, hogy a Streets of Rage, a Shinobi, a Golden Axe, illetve a Crazy Taxi mellett a Jet Set Radio is a tervek között szerepel. Mindegyiket fel akarja támasztani a SEGA, és egyes IP-k nagyobb költségvetésűek lesznek, de a normális bejelentésükre és bemutatásukra még ki tudja, hogy mennyit kell várni.

Itt van viszont az első fecske, a Jet Set Radio. Először a Twitteren bukkant fel négy kép róla, aztán hirtelen egy 32 másodperces montázs is fel lett töltve a YouTube-ra (és mi rögtön meg is tettük a kötelezőt, így letöltöttük és felraktuk egy fájlmegosztóra, így a SEGA hiába próbálkozik). A videó kifejezetten tetszetősnek ábrázolja a Jet Set Radio Remake-et, amiről eddig a SEGA semmit sem mondott, a szivárogtató szerint pedig erről van szó. A helyszínek viszont nem teljesen egyeznek meg azzal, amit a SEGA Dreamcastre megjelent eredetiben láthattunk, de általában egy remake nem szokott 100% pontossággal mindent újracsinálni… de még viccesebb az, hogy a tervezői dokumentumok közül is kiszivárgott az egyik. Ez az egész csak nem lehet hoax, vagy ha igen, akkor eléggé odafigyeltek a részletekre.

A Jet Set Radio Remake úgy tűnik, hogy nyílt világú lesz, miközben az eredeti nem volt az, és a képeket kiszivárogtató illető is nemrég lebukott, ugyanis Midoriról kiderült, hogy nem egy japán hölgyet takar a név, hanem valaki csak annak adta ki magát. Az illető úgy véli, hogy ez egy korai felvétel, és az Unreal Engine 5-ön fut a játék. De akkor hol van a bonyodalom?

Tavaly a SEGA bejelentett egy free-to-play rebootot. Ez meg nem annak tűnik.

Forrás: Metro, Krakenfiles

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)