Lara Croft egy olyan játékban bukkan fel, amire elsőre nem gondoltunk volna!

Az egész történet ott válik még poénosabbá, hogy az Eurogamer már be is készítette a cikkét erre, de azt túl korán élesítette a site…

 

Néha a nagyobb sajtóorgánumok a kulisszák mögött tájékoztatást kapnak arról, hogy a nagyobb fejlesztők, kiadók mire készülnek, és erre fel tudnak készülni akár PR-cikkekkel is. Így tett az Eurogamer is, de a site-nál valaki elsiette a publikálást, mert azóta elérhetetlenné vált a karakterhalmazuk, de túl későn tették ezt, ugyanis a Google cache-éből elérhettük azt, amit a weboldalon rövid ideig olvasni is lehetett. Most már hiába linkelnénk, a cache-ből is eltűnt mindez. Viszont az internet nem felejt, és mások már megörökítették mindazt, amiről szó esett.

De miről is van szó? Lara Croft esetében nem annyira gyakori az, hogy őt vendégszerepelni látjuk más IP-knél. De ez a helyzet, ugyanis kiderült, hogy a Behaviour Interactive nagy sikerű játékában, a Dead By Daylightban fel fog bukkanni! Ezt annyira komolyan vehetjük, hogy már a posztere is kiszivárgott, és a mai napig elérhető az a Twitteren.

A hivatalos jellemzés valahogy így szól: „Lara Croft túlélt már olyan expedíciókat, amelyeket csak kevesen mernének megkísérelni, szemtől szembe nézett a halállal, és túlélte, hogy elmesélje a történetet… Most ismét szembe kell néznie egy sötét, Ködbe burkolózó kalanddal. Tapasztalatai és képességei révén Lara Croft tökéletesen megtestesíti a Ködben való túléléshez szükséges tulajdonságokat, és a Dead by Daylight világában is otthonosan mozog a többi ikonikus karakter mellett. Bár jól felkészült az előtte álló megpróbáltatásokra, az Entitás csavaros világában a jövő sosem fix.”

Az Eurogamer értesülései szerint a Dead By Daylight – Tomb Raider kollaboráció július 16-án fog megjelenni a Behaviour Interactive játékában, így kevesebb mint egy hónapra van a megjelenéstől. Mivel a DBD-ben a Silent Hill, a Resident Evil, de még a Castlevania is felbukkant már, tényleg sok dologgal működött már együtt a játék. A stúdió meg követni kezdte a Twitteren Crystal Dynamicsot, talán nem véletlenül…

Forrás: Kitguru

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu