A galaxis őrzőit idéző Concord nyílt bétát kap – íme, mikor próbálhatjuk ki a játékot!

A Concord augusztus 23-án jelenik meg teljes egészében PS5-re és PC-re, de a nyílt bétája július 18-21. között indul.

 

 

Az egyik olyan játék, ami idén nyáron a legnagyobb meglepetést okozhatja a közösségnek, az a Concord. Ebben nagyjából mindenki egyetért, aki kipróbálhatta a közelgő PlayStation-exkluzív játékot. A Firewalk Studios címe augusztus 23-án debütál teljes egészében PS5-re és PC-re. 40 euróba (kb. 16 000 Ft-ba) fog kerülni. Sok játékos inkább kipróbálná a játékot, hogy megbizonyosodjon róla, tetszeni fog-e neki a hősös-lövöldözős játék. Ha te is közéjük tartozol, akkor jó hírünk van, mert hamarosan érkezik a Concord bétája!

A PlayStation a hivatalos blogján jelentette be a Concordot előrendelők számára a korai hozzáférésű nyílt béta időpontját, és a Firewalk Studios címének első nyílt bétáját is, függetlenül attól, hogy megvetted-e a játékot vagy sem.

Ez július 18-21. között lesz mindenki számára, bár a Concordot megvásárló felhasználók július 12-14. között is játszhatnak vele, ráadásul 4 további kódot kapnak, amit megoszthatnak barátaikkal.

Mindkét időszak PC-n és PS5-ön is játszható lesz. Mindkét platformon engedélyezhetjük majd a cross-play-t. Ha esetleg kíváncsiak lennétek, a béta 16 karaktert tartalmaz majd. Tehát ebből a szempontból egy elég átfogó címről beszélünk. A Concord A galaxis őrzőit idézi hangvételében és esztétikájában. Ám nem ez a legszembetűnőbb a többjátékos hőslövöldében. Van mögötte egy történet, ami értelmet ad az egésznek, amit majd te magad fedezhetsz fel.

 

A Concord mikrotranzakcióiról megerősítették, hogy csak kozmetikai jellegűek lesznek

 

Azt már elmondtuk, hogy a Concordban legfeljebb 16 karakter lesz, amelyek mindegyike széleskörűen testre szabhatónak ígérkezik. A kozmetikumok pedig mikrotranzakció segítségével oldhatók fel. A VGC azonban megkereste a Firewalkot, és megerősítette, hogy a játék monetizációja (a 40 eurós árat leszámítva) csak a skinekre és kozmetikumokra vonatkozó mikrotranzakciókat foglalja magában.

„A játék megvásárlásakor minden benne van, és szezonálisan új pályákat, új módokat és új karaktereket kínálunk, a fejlődő történettel együtt” – magyarázta.

„Vannak tisztán kozmetikai darabok, amelyeket a karaktered kinézetének további testreszabásához választhatsz, és amelyeket megvásárolhatsz. Ezek nem befolyásolják a játékmenetet. Határozottan úgy érezzük, hogy a teljes élménynek minden játékosunk számára elérhetőnek kell lennie” – mondja Kim Kreines, a Concord IP igazgatója.

Forrás: PlayStation Blog, VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."