Dead Rising Deluxe Remaster: Frank West arcfelvarrása [VIDEO]

Remastereli a Capcom az első Dead Risingot, és eközben a főhős kinézetébe is meglepő módon belenyúlt a japán cég, ami napokon belül többet is mutatni fog belőle.

 

Jelenleg még csak egy teaser videó ismert a Dead Rising remasterből. A játék eredetileg Xbox 360-ra jelent meg még 2006-ban, úgyhogy ennek is már lassan két évtizede. A remaster az „újgenerációs platformokra” fog megjelenni valamikor idén, így elvileg a PlayStation 5, Xbox Series, PC trió jöhet szóba, és később talán a Nintendo Switch utódjára is kihozza a Capcom, ami az RE Engine segítségével (ennek is feltehetőleg az újgenerációs verziójával, az RE neXt-tel, avagy REX-szel) picit belenyúlt Frank West kinézetébe is. Két összehasonlító képpáros is van, amiket lent lehet megtekinteni. Főleg a második képen láthatjuk azt, hogy Frank mennyire néz ki másképp… de szerintünk túlzottan hasonlít Leisure Suit Larry-re!

A játékról többet a Capcom Nexten fogunk hallani. Ez magyar idő szerint július másodikán 0 órakor kezdődik, és a YouTube-on lehet majd figyelemmel követni (a lent beágyazott második videón). így majd kedden valószínűleg áttekintjük, hogy miket mutat a japán cég. Már el is mondták, hogy mire számíthatunk: a Dead Rising Deluxe Remaster mellett a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, illetve a Resident Evil 7: Biohazard iOS és Mac verziója is fel fog bukkanni a 25 perces közvetítésben.

Szóval úgy tűnik, hogy a Capcom teszteli a közönséget. Ha lesz kereslet, akkor neki fognak állni a Dead Rising 5-nek. A Dead Rising 4 2016 decemberében jött ki, és nem volt benne a tradicionális időalapú rendszer. A Capcom Vancouver elkezdte a Dead Rising 5 fejlesztését (2016 és 2018 között tette), de Japánban úgy döntöttek, hogy törlik a projektet, és miután 40 millió dollárt költöttek a fejlesztésre, a stúdiót is becsukták. Liam Robertson szerint a mexikói Santa Catarinában, a Dead Rising 2 és 3 között játszódott volna, és Chuck Greene, a második rész főszereplője bukkant volna fel az Unreal Engine 4-et használó játékban, ami talán komolyabb stílust is magára ölthetett volna.

Talán visszatérnek ehhez, talán nem.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech, Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV