Deep Cuts: horror-mentőküldetés VR-ban [VIDEO]

A korábban a Happy’s Humble Burger Farmot fejlesztő Scythe Dev Team és a tinyBuild a PlayStation VR2-re is fejleszti a játékot, amiben a két filmes szüleményei elszabadulnak.

 

A Deep Cuts egy filmes horror-mentőakció, ami a virtuális valóságban játszódik. A Happy’s Humble’s Burger Farm sikere után a Scythe és a tinyBuild egy újabb izgalmas horrorélménnyel tér vissza: ezúttal a klasszikus mozival ötvözi azt egy teljesen új, csak a virtuális valóságban megvalósítható módon. Vessük bele magunkat egy kusza, fizika-alapú akciójátékba rendkívül interaktív világokkal, hajmeresztő atmoszférával és gazdag narratívával.

Elise Weber filmrendező és legjobb barátja/alkotótársa, Malcolm Micheaux fényes karriert futott be, amíg gonosz rajzfilmes alkotásaik meg nem őrültek. Mi Elise-t irányíthatjuk, és felfedezhetjük a Lights Camera Faction stúdió telephelyét, mert Malcolmot meg kell menteni. Lépjünk be Bowie-val, az egyetlen épelméjű rajzfilmfigurával együtt egy sor kasszasiker-világba, amelyek a duó kiterjedt filmkatalógusán alapulnak.

Vigyük Elise-et egyenesen egy filmforgatás szívébe. Éljük túl a ’80-as évek horror ihlette fesztivált (Forsaken Festival), védekezzen a lények ellen a ’70-es évek űrthrillerében (Origin Drill), vagy tegyen egy sétát a vadnyugaton a (Bastard Town). Minden egyes kasszasiker világ számos interaktív tárgyat tartalmaz: ragadjunk meg egy mikrofont egy rögtönzött fegyverhez, lőjünk egy kellékes géppisztollyal, és fedezzük fel a rejtett történelmi titkokat. Oldjuk meg a bonyolult feladványokat az időmanipulációs képességek segítségével.

Kaleb Alfadda, a Scythe Dev Team igazgatója, alapítója és vezető technikai mérnöke ezt írta a sajtóközleményben: „A Deep Cuts segítségével a Meta Quest hardver minden egyes centiméterét kihasználva páratlan élményt hoztunk létre, és a fizikai virtuális valóságban lehetséges határokat feszegetjük. Csapatunk aprólékosan optimalizált minden aspektust, hogy biztosítsa a gördülékeny teljesítményt és a gazdag, részletes környezeteket, amelyek valóban életre keltik a játékot. Izgatottak vagyunk, hogy olyan élményt kínálhatunk a játékosoknak, amely teljes mértékben kihasználja a hardverben rejlő lehetőségeket, és új mércét állít az önálló virtuális valóságban.”

A Deep Cuts először a Meta Questre fog megjelenni, majd 2025-ben a PlayStation VR2 és a SteamVR is megkapja.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV