Mortal Kombat 1: a NetherRealm Schwarzi-rajongó? [VIDEO]

Hat DLC karakter neve szivároghatott ki, és az egyiküket Arnold Schwarzenegger alakította két filmben is… egy másik karakter pedig abból a franchise-ból származik mint amiben az osztrák származású testépítő is szerepelt!

 

Interloko, aki a Mortal Kombat 1 jól ismert adatbányászának nevezhető, a lent beágyazott videóban arról a hat karakterről beszél, akiket a játék fájlaiban talált meg. Három karakter a Mortal Kombat franchise-ból származik, három pedig vendégszereplő lesz. Ezek közül kettő Schwarzeneggerhez köthető (igaz, csak az egyik esetben lehet ezt közvetlenül is elmondani), úgyhogy Ed Boonék talán tényleg rajonganak Schwarzi filmjeiért… de ki is ez a hat karakter?

A Mortal Kombat hármasa Cyrax, Sektor, továbbá Noob Saibot lesz Interloko szerint. A három vendégszereplő T-1000, Conan, illetve Ghostface (magyarul talán „Szellemálarcos”) lehet. T-1000 az alakváltásra képes robot a Terminator franchise-ból, Conan, a barbár magától értetődő, és Ghostface a Sikoly filmekből ismerhető (a franchise hetedik filmje már készül; a Sikoly VI. Magyarországon tavaly március 9-én debütált). Ghostface-re már korábban is gyanakodhattunk, ugyanis egy másik adatbányász már megtalálta, később pedig Ed Boon, a Mortal Kombat kreatív igazgatója is elhintette, hogy a NetherRealmnak igenis vannak tervei a karakter vendégszereplésére.

Legutóbb Homelanderrel, magyarul Hazafival bővített a Mortal Kombat 1 (The Boys – A fiúk). Ő a Hetek vezetője. Ez egy, a Vought International által birtokolt és irányított elit szuperhőscsapat. Egy olyan világban, ahol „szupikat” (nagyhatalmú embereket) gyártanak, ő a legerősebb mind közül. Hazafi a nevéhez méltóan a legjobb hazafinak és védelmezőnek mutatja magát, de ne hagyjuk, hogy filmsztár külseje vagy magas támogatottsága megtévesszen, mert egy gyilkos, nárcisztikus szociopata, akinek kielégíthetetlenül szüksége van az elismerésre, a szeretetre és a hatalomra. Hazafi ellenségeinek elpusztítása és hatalomvágya nem ér véget a világával.

A hat karaktert hivatalosan a NetherRealm és a Warner Bros. Discovery még nem erősítette meg, de valószínűleg tényleg velük fog bővíteni a Mortal Kombat 1 az év folyamán, illetve talán 2025 elején.

Forrás: VGC

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV