Norse: nem a neve miatt érdekes ez a viking RPG! [VIDEO]

Az Arctic Hazard tényleg nem vitte túlzásba a nevet (annyit jelent ugyanis, hogy „Északi”), de ne ez alapján ítéljük meg a multiplatform körökre osztott stratégiai RPG-t…

 

A Norse egy körökre osztott taktikai játék, amely a viking kori Norvégiában játszódik. Települjünk le, kössünk szövetségeket és vívjunk stratégiai csatákat. Irányítsuk a kézművesek, földművesek és harcosok közösségét, miközben erősödünk a bosszúállás útján. Lépjünk be az ősi Norvégia vad, zabolátlan szépségébe a viking korszak szívében. Induljunk el egy epikus bosszúhadjáratra Gunnar, egy fiatal harcos szerepében, akinek végzetét vér és árulás kovácsolja össze. Miután az áruló Steinarr Far-Spear meggyilkolja apját, Jarl Gripr-t, és megtizedeli népét, Gunnar útja egyértelmű: újjáépíteni, szövetkezni és felemelkedni, hogy visszaszerezze a becsületet és az igazságot…

Alakítsuk ki a saját településünket az alapoktól kezdve, gyűjtsünk szövetségeseket messziről és távolról, és képezzünk ki egy félelmetes harcoscsapatot. Minden döntésünk alakítja a körülöttünk lévő világot, miközben egy veszélyektől és lehetőségektől egyaránt hemzsegő tájon navigálunk. Szálljunk szembe a rivális klánokkal, kössünk megbonthatatlan kötelékeket, és cselezzük ki ellenségeinket a stratégiai képességeidet próbára tevő, taktikus, körökre osztott csatákban.

A díjnyertes szerző, Giles Kristian által írt Norse gazdag, történelmileg magával ragadó elbeszélést kelt életre. A felejthetetlen karakterek és a kezdettől fogva magával ragadó történet minden pillanata egy kaland egy olyan világban, ahol a becsület, a hűség és a bosszú az egyetlen, ami számít. Képesek leszünk-e diadalra vezetni Gunnart, és visszaállítani apja örökségét, vagy Steinarr Far-Spear árulása lesz a saga vége?

Az Arctic Hazard a hazai pályára építkezik, ugyanis egy norvég stúdióról van szó, és náluk jobban az ottani tájakat nem sokan ismerik. A Norse még nem rendelkezik megjelenési dátummal sem, így valószínűleg idén nem fog megjelenni, eseteg jövőre sem. A célplatformokat már ismerjük: PlayStation 5, Xbox Series, PC (Steam). Vajon mennyit gondolkodott a stúdió a játék nevén? Szerintünk nem valami sokat.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV