Star Wars: Bounty Hunter: Jango Fett multiplatform támadása [VIDEO]

Mivel az eredeti játék 2002-ben csak PS2-re és GameCube-ra jelent meg (és az előbbi port csak PlayStation 4-re látogatott el 2016-ban), az Aspyr remastere lehetővé teszi, hogy minden modern platformon is játszhassuk az eredetileg a LucasArts fejlesztését.

 

Hozzuk haza a zsákmányt élve vagy halva és legyünk a legrettegettebb fejvadász a galaxisban! Jango Fettet irányítva ugrani, jetpackelni, mászni és manőverezni kell ebben az ikonikus akció-kalandjátékban, amely a modern platformokon számos vizuális fejlesztést, valamint Steam Deck támogatást és számos DualSense-funkciót kínál a PlayStation 5-ön játszó közönség számára. Eddig erre nem volt példa, így újítás lesz az is, hogy ha végigvittük a játékot, egy Boba Fett skint is kaphatunk a következő végigjátszáshoz, amivel egy hírhedt easter egg valósul meg az eredeti játékból.

Ebben a klasszikus, külső nézetes akció-kalandjátékban Jango Fett, a Köztársaság Nagy Hadseregének elsőszámú klónját irányítjuk. Őt felbérelték, hogy elfogjon egy zavart Sötét Jedit. Éljük át a legendás fejvadász fantáziát, amely a Star Wars 2 – A klónok támadása eseményei előtt játszódik. Szálljunk szembe az ellenséggel, és manőverezzünk akrobatikus csatákban ebben a mai konzolokra és hardverekre optimalizált adaptációban. Küzdjük át magunkat a galaxis alvilágán, felszerelkezve a Dual Blasterrel, a lángszóróval, a Whipcorddal, illetve a nyers mandalóri dühhel.

A Star Wars: Bounty Hunter, ahogy korábban írtuk, csak PS2-re és GameCube-ra jelent eredetileg meg 2002-ben, és a PS2 Classics listán is csak a PlayStation 4-eseknek volt éveken át elérhető a modern platformok közül. Az Aspyr viszont PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re is ki fogja adni a remastert, amit 20 dollárért (kb. 8 ezer forintért) lehet megvásárolni. A megjelenési dátum augusztus elseje.

Az Aspyr nem hangzik teljesen patinásan, ha a Star Wars IP kapcsán halljuk a nevüket. A Star Wars: Battlefront Classic Collection, ami a 2004-es és 2005-ös két eredeti Battlefrontot hozta el a modern platformokra, botrányos állapotban jelent meg.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV