Warhammer 40K: Space Marine 2: nem lesz nyilvános bétateszt! [VIDEO]

Kissé vicces a Saber Interactive-tól, hogy ennyire hosszú idő után döntöttek úgy, hogy a Warhammer 40,000 (vagy 40K) univerzumának új, külső nézetes lövöldözős játéka (illetve hack’n’slash-e) nem kap nyilvános, megjelenés előtti próbalehetőséget.

 

A bétára ugyanis először 2023 augusztusában nyitotta meg a Saber Interactive a jelentkezést, tehát ennek lassan 11 hónapja. Csakhogy a tervek elcsúsztak, miután a Saber a 2023 telére tervezett megjelenést áttették 2024 második felére (ami ugyebár hétfőn veszi kezdetét). Amikor decemberben közölték az új megjelenési dátumot, ismét előszedték a bétát, hogy jelentkezzen rá a közönség, ami akár kooperatívan is kipróbálhatta volna azt a Saber ígérete szerint. Még most is lehet jelentkezni a Focus Test Zone weboldalon, de ennek nem sok értelme lenne.

A Saber Interactive ugyanis ezt írta a Steamen: „A [Warhammer 40K:] Space Marine 2 már majdnem kész. Most teljes mértékben az optimalizálásra, a polírozásra és a fennmaradó problémák kijavítására összpontosítunk a szeptember 9-i megjelenés előtt. Ez azt jelenti, hogy nem fogunk nyilvános online bétát futtatni, mivel ez elvonná a fejlesztőcsapatokat a teljes megjelenésre való felkészüléstől, és a prioritásunk az, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsuk a rajt pillanatában.”

Aki tegnapig regisztrált a bétára, amikor megjelenik a Warhammer 40K: Space Marine 2, ingyen megkap egy limitált Bolt Pistol skint. Ez nem valami nagy kárpótlás, és már most arra gyanakszik a közönség egy kisebb része, hogy a Saber Interactive és a Focus Entertainment (a francia cég a kiadó lesz) ezzel akarja elrejteni, hogy milyen gyenge állapotban lehet a játék, mások pedig úgy vélik, hogy mikor megjelenik, akkor a szerverek nem fogják bírni a terhelést. (És az mennyire gyakori hiba szokott lenne a nagyobb címek megjelenésekor…)

Breaking: Beta canceled
byu/Captain_Konnius inSpacemarine

A Warhammer 40K: Space Marine 2 szeptember 9-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve Steamre. Azért az kissé gáz, hogy két hónappal a játék megjelenése előtt fújják le a bétát.

Forrás: PCGamer, Steam

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV