Dying Light 2: Stay Human: új co-op élménnyel bővít a Techland [VIDEO]

A sztoriban látott VNC-tornyos küldetés adta az ihletet a lengyel fejlesztőknek, hogy a Dying Light 2: Stay Human 1.17-es frissítéssel egy új, jelenleg még bétában levő játékmódot hozzanak ltre.

 

A Tower Raid néven futó mód jelenleg nyílt bétában van, és új kooperatív élményt kínál a belső nézetes akció-kaland zombiirtáshoz. A feladat egyszerű: jussunk el a torony csúcsára, majd vegyük fel ott a ritkaságnak nevezhető lootot. Minden alkalommal eltérő kombinációt kapunk különböző akadályokkal és célokkal, és mindegyik kör során eltérő módosítók várnak ránk. Ezek pozitív vagy negatív hatással is lehetnek, és nem csak minket, hanem az ellenfeleinket is érinthetik.

Jai hirdetőtábláján keresztül lehet elérni a Tower Raidet. Ezt a Lost Armory mellékküldetés teljesítésével nyitjuk meg, és ez a misszió automatikusan akkor nyílik meg, ha elérjük a Central Loopot. A Tower Raid elindításakor a torony lobby-jába teleportál minket a játék (és ha co-op játszunk, a többieket is). A földszintről a tetőre fel kel jutni, és rajtunk áll, hogy miképp győzzük le az ellenfeleinket, illetve ha az emeleteken keressünk-e lootot. A sikeres teljesítés esetén Jai reputációs pontokat és tokeneket kaphatunk (ezeket nála lehet elkölteni), a torony tetején pedig az Airdropban egy nagy lootcsomag és egy egzotikus fegyver lesz. Minden alkalommal, ha a héten először teljesítjük a Tower Raidet, plusz reputációs pontokat és tokeneket kapunk.

A Tower Raid nyílt bétája július 18-áig tart. A jövő héten a Techland egy új nehézségi szintet kap (Elite), ami nehezebb ellenfeleket biztosít, továbbá a taktikai staminát is aktiválja, de cserébe jobb jutalmak várnak a játékosokra. Három új emelet, tíz új módosító és négy új jutalom is érkezik a frissítéssel. Az utolsó héten még hét módosító és három új jutalom jön, és a mód teljesítésekor dupla annyi reputációs pontot lehet szerezni.

A Dying Light 2: Stay Human Reloaded Edition jelenleg 60%-os kedvezménnyel vásárolható meg, és a második DLC az év folyamán fog megjelenni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV