Metal Gear Solid Delta: Snake Eater: látványra lemossa az eredetit! [VIDEO]

A Metal Gear Solid Delta: Snake Eater egy összehasonlító videót kapott, így egymás mellett láthatjuk a remake anyagát és az eredeti Metal Gear Solid 3: Snake Eatert; ég és föld a két verzió látványa.

 

A Konami az Xbox Games Showcase során mutatott új felvételt a Metal Gear Solid 3. részének remake-jéből, amit már nem a FOX Engine-en futtatnak (ezt használta a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, továbbá a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is), hanem a japán stúdió is átnyergelt az Epic Games technológiájára, ugyanis a Konami is az Unreal Engine 5-öt veszi igénybe. (Nincs egyedül ezzel az „ejtjük a saját technológiát az UE5-ért” megközelítéssel: a CD Projekt RED is maga mögött hagyta a REDengine-t.)

Az itt látottakat vetette össze ElAnalistaDeBits a 2004-es PS2-es eredetivel. Ez az összehasonlítás sokkal részletesebb a Digital Foundry-énál, bár az ő analízisükből megtudtuk, hogy a trailer natív 4K felbontáson futott. Az eredetivel összevetve a remake teljesen más színvonalat képvisel (de ez nem jelenti azt, hogy a PS2-es Snake ronda lenne, sőt: a korszakhoz képest a grafika egészen jó): a karaktermodellek, az animációk, a környezet, a fegyveres harcok, illetve az új kamerarendszer is kiadós fejlődésen esett át.

A Metal Gear Solid Delta: Snake Eatert a Konami a PlayStation 2023-as műsorainak egyike során jelentette be, és a produkciós igazgatótól tegnap idéztük, hogy miért is döntött úgy a japán cég, hogy miért a harmadik résszel KEZDIK a remake-eket. A játéknak nincsen még megjelenési dátuma, de a 2023-ban látottak alapján talán joggal gondolhattuk azt, hogy valamikor idén eljuthat a közönséghez.

Viszont már vannak olyan pletykák arról, hogy a Metal Gear Solid Delta: Snake Eatert a Konami csak 2025-ben fogja kiadni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re. Az eredeti 2004. november 17-én jött ki PS2-re, de mivel az idén vasárnapra esik, talán az európai 20. évfordulóra vár a Konami. 2005. március 4., akkoriban gyakori volt a több hónapos eltérés az NTSC és a PAL verzió között; 2025-ben ez a nap keddre esne… gyanús!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV