Project Gone: új Ghost Recon vagy Rainbow Six készül a Ubisoftnál?

Jelenleg egy, még be sem jelentett játékhoz keres színészeket a Yves Guillemot vezette kiadó, és a meghatározás szerint két IP jöhet szóba…

 

A történet szerint a Gone egy taktikai katonai játék, ami a háború összetettségében igyekszik navigálni. A Ubisofttól ez a definíció két IP-re passzol: a Rainbow Sixre, illetve a Ghost Reconra. Az előbbi lehetne nagy meglepetés, mert ha egy történetvezérelt játékról lenne szó (ezt nem lehet elmondani a Rainbow Six: Siege-ről), akkor így a francia kiadó merne újítani, viszont ez nem nagyon szokott rájuk jellemző lenni…

Ahn egy, 25-35 év közötti nő, aki thai, vagy thai-amerikai. Bár angol nyelvű szerepe van, előny lenne, ha thai nyelven is beszélne. Legalább néhány thaiföldi szó fonetikus elolvasására képesnek kell lennie angolul, és az akcentus lehet enyhe thaiföldi vagy standard amerikai, brit keverék, vagy bármilyen keverék, amely bemutatja a magas szintű nemzetközi műveltségét. Világlátott, eltökélt és együttérző, ámde éles eszű karakter, aki egy tekintélyes amerikai egyetemen tanult, és most egy multinacionális civil szervezetnél dolgozik fáradhatatlan szószólóként a rászorulókért. Néha lekezelőnek tűnhet, de szavai mégis empátiát sugároznak. Megkérdőjelezi a szövetségeseit, és ellentmondásban van azzal kapcsolatban, hogy mi a helyes vagy helytelen, miközben a valósága olyan módon megrendül, amelyből lehetetlennek tűnik visszafordulni.

Kya-Win egy, a negyvenes éveiben járó férfi, és itt is thai vagy thai-amerikai karakterről van szó, akinél előny a thai nyelvismeret. A nemzeti titkosrendőrség korábbi vezetője volt, most pedig egy szélhámos. Határozott, elkötelezett, sportos és fitt, katonai múlttal rendelkező, tapasztalt manipulátor, aki egy kém és kockázatvállaló. A hazájában zajló puccsforradalom által inspirált hazafi rejtélyes, aki saját népét is elpusztítja, és furcsán őszinte etikai kódexével másokat is arra ösztönöz, hogy kövessék az útját. Ő is egy főszereplő lesz.

A következő karakterek közül csak egynél tudjuk, hogy támogató, kisegítő pozícióban van, a többinél ez nem lett feltüntetve. Ringo a harmincas éveiben járó indonéziai-amerikai vagy ázsiai-amerikai férfi amerikai akcentussal. Valamilyen kezdetleges thai nyelven is beszél, de az akcentusa nem hiteles, és ez a párbeszéd megtanulható. Ey megbecsült, képzett veterán katona, aki karizmatikus és rendíthetetlen. Egy rejtett múlt is kísérti, és eltussolta a teljesítményfokozó drogok használatát, aminek következtében „baráti tűz” keletkezett (bajtársaira lőtt), ami öngyűlöletet okoz, és újra és újra harcba hajtja. Csak akkor érzi magát méltónak, ha küldetéseket teljesít és jót tesz a világban. Előnyt jelent a jelentkezőnél a fegyveres kiképzés vagy a katonai ismeretek.

Spengler a harmincas éveiben jár, japán-amerikai vagy dél-amerikai származású, és amerikai akcentussal beszél. Ő a csapat törvényszéki szakértője. Érzelmileg elérhetetlen, és képtelen kapcsolatot teremteni másokkal, hacsak nem olyan témáról van szó, ami érdekli. Agyafúrt és intenzív. Ahol mások káoszt és veszélyt látnak, ő stabilitást és célt lát. Uhura a 30-as éveiben járó amerikai-közel-keleti vagy amerikai-észak-afrika nő, amerikai akcentussal. Új-Mexikóban nőtt fel, kemény családi életet élt. Általában mély, nyugodt hangon beszél. Mesterlövész, akinek égő vágya az igazságszolgáltatás, de jól érzi magát a gyilkos szerepében. Jól érzi magát a csendben, és nem érzi szükségét annak, hogy társalogjon. Fegyveres kiképzés vagy katonai képzettség itt is előny. Végezetül egy kisegítő szerepű karakter, Raphel egy 35-49 éves veterán katona, a tökéletes spec-ops operátor. Egy titokzatosságba burkolózó csapat vezetője, akinek minden küldetése kritikus és veszélyes. Ezek a feladatok megkövetelik tőle, hogy figyelmen kívül hagyja az ártatlan emberek szenvedését, és elfogadja a járulékos károkat. Született vezető, akit inkább a felelősségtudat és a szívósság határoz meg, mint az agresszió.

Vajon mi sül ki belőle? Talán jövőre hivatalosan is bejelenti a Ubisoft.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV