Michael J. Fox újfent gitárt ragadott: Parkinson ide vagy oda, nem akármilyen sztárokkal lépett fel! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Michael J. Fox szombat este csatlakozott a Coldplayhez, hogy meglepetésszerűen fellépjen a Glastonbury zenei fesztiválon.

 

 

Michael J. Fox, a legendás Vissza a jövőbe filmszéria sztárja korábban 2016-ban már fellépett a zenekarral. Ezúttal kerekesszékben érkezett, hogy a ráadásban két dalukhoz is csatlakozzon.

A frontember Chris Martin egy freestyle riffel szolgált a 2021-es „Humankind” című slágerük közepén.

„Itt van egy másik legendás Michael” – mondta Martin Foxról, miután bemutatta a fesztivál alapítóját, Sir Michael Eavist is. „Egy olyan, aki egyszerűen totál szuper. A Chuck Berry-riffjével és azzal, ahogyan megütötte Biffet: hölgyeim és uraim, kérem, köszöntsék Michael J. Foxot”.

A 63 éves Fox 1991 óta küzd a Parkinson-kórral. Tolószékben ült, miközben a zenekar headliner szettje alatt egy gitárt tartott az ölében. Martin letérdelt Fox mellé a „Fix You”-hoz. Az előadásról készült videót a cikk végén találjátok.

A dal közjátékában Martin elénekelte a „Go, Johnny, Go, Go, Go, Go, Go”-t, ami a Vissza a jövőbe című filmre emlékeztet, ahol Fox karaktere, Marty McFly Chuck Berry „Johnny B. Goode” című dalát adta elő szülei középiskolai bálján.

Martin később elmondta a közönségnek, hogy Fox volt az oka annak, hogy a zenekar egyáltalán megalakult.

„A fő ok, amiért egy zenekarban vagyunk, az a ‘Vissza a jövőbe’ nézése” – mondta a tömegnek. „Szóval köszönjük örök hősünknek, és a világ egyik legcsodálatosabb emberének, Michael J. Fox úrnak” – tette hozzá Martin. „Köszönjük szépen, hősünk.”

Fox 2016 júliusában a Coldplay-lel is fellépett a MetLife Stadionban, ahol a „Johnny B. Goode” című számot adták elő teljes egészében. Egy tegnapi Instagram-posztban Fox dicsérte a csapatát és a Coldplay-t, amiért lehetővé tették a pillanatot.

„Glastonbury, minden szeretet és köszönet a @coldplay csapatnak, akik olyan nagyszerűen gondoskodtak rólunk” – írta a képaláírásban, mielőtt elismerően szólt a zenekar tagjairól. „És sok köszönet Chrisnek, Willnek, Johnnynak, Guynak és Philnek”.

Fox így folytatta: „Ó, igen, ha esetleg kíváncsiak lennétek… ez kib*szott észbontó volt. Minden bandának megvan a maga ideje, és minden időnek megvan a maga zenekara. Ez a @coldplay ideje.”

Forrás: YouTube, Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV