Kunitsu-Gami: Path of the Goddess: itt a demó, és játék a partnere lesz egy másik IP-nek! [VIDEO]

A Capcom egy régebbi, manapság nem nagyon használt IP-je is vendégszerepelni fog a cross-gen játékban, amit már ki is lehet próbálni.

 

A Kunitsu-Gami: Path of the Goddess demója már elérhető a PlayStation Store-on, a Microsoft Store-on, illetve a Steamen is, így nincsen kivételezés, hanem mind az öt platformon hozzá lehet férni az ízelítőhöz. A demó ünnepléseként egy különleges együttműködés érkezik a Capcom 2006-os akció-kaland-klasszikusával, az Okamival a Kunitsu-Gami: Path of the Goddessbe, beleértve az exkluzív Okami-kollaborációs fegyvereket és kosztümöket, továbbá az ehhez létrehozott soundtracket. Mivel a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess a megmentett falusiakkal való együttműködésről szól, ha a játékosok a demó alatt közösen összegyűjtenek 1 milliárd kristályt és megtalálnak 15 elrejtett Lucky Malletet, ha a teljes játékot megvásárolják, ingyenes frissítésként megkaphatják ezeket a tárgyakat.

A Kunitsu-Gami: Path of the Goddess a napszakok válltásával és több játékmód műfaj kreatív keverésével az akció-kalandtól a valós idejű stratégián át teszteli a játékosok stratégiai és valós idejű döntéshozatali képességeit. Napközben felfedezhetjük a falut, „megtisztítjuk” a falusiakat, különböző szerepeket osztunk ki nekik, majd dönthetünk arról, hogy hova helyezzük őket, hogy Yoshirót a lehető legjobban megvédhessük. Éjszaka a baljós Seethe előbukkan, hogy megtámadja a hegyet. Fejlesszük a falusiakat, hogy több támogatásunk legyen, és így könnyeben le lehessen a Seethe-et győzni, így ki lehet őket űzni a faluból. Szabadon resetelhetjük a fejlesztéseket, és újra lehet osztani őket más szerepekre, illetve Soh-ot is fejlesztjetük új támadásokkal és képességekkel. Így a Kafuku-hegy körül ismét béke uralkodhat, Yoshirónak pedig nem fog esni bántódása.

A Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, ami az Okamihoz hasonlóan a japán mitológiába két kézzel nyúl, július 19-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Microsoft Store; a Steamen azt írja a Capcom, hogy a saját DRM-jüket, az Enigma Protectort használják), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)