Népszerű sikerszéria játéka érkezik a PS Plus-ra, de nem ez az egyetlen jó hír!

A Borderlands 3 PS Plus-megjelenése egy lépés lehet a pletykált Borderlands 4 felé…

 

 

A PlayStation Plus Essential tagok minden hónapban válogatott „ingyenes” játékokat kapnak a könyvtárukba, a júliusi kínálat pedig már megérkezett. A júniusi PS Plus Essential címek langyos fogadtatásban részesültek. A Streets of Rage 4 vitathatatlanul a legjelentősebb cím volt a három közül. Most pedig már majdnem itt vannak a júliusi PlayStation Plus Essential címek, amelyek közül egy jobban kiemelkedik a többinél.

Hivatalosan is bejelentették a PlayStation Plus Essential 2024. júliusi kínálatát, az egyes játékok 2024. július 2-án, tehát a mai napon kerülnek fel a szolgáltatásba.

A címek közül kettő, az Among Us és az NHL 24 kicsit zavarba ejtő, tekintve, hogy az Among Us egyébként szinte semmibe sem kerül, az NHL 24 pedig nagyon rossz kritikákat kapott. Az utolsó cím, a Borderlands 3 sem teljesített túl jól a kritikusok körében. Ám a szolgáltatásba való bekerülése azt jelentheti, hogy nagy újdonságok várhatók a franchise számára.

 

A Borderlands 3 PS Plus-os érkezése végre elvezethet a Borderlands 4 régóta várt bemutatásához

 

Már majdnem öt év telt el a Borderlands 3 megjelenése óta. Ez azt jelenti, hogy a rajongók körülbelül ennyi ideje várnak a Borderlands 4-ről szóló hírekre. Logikus lenne, hogy a Borderlands 4 legalább említésre került volna már. Ám az illetékesek még mindig nem mondtak róla semmi konkrétumot.

 

 

Gearbox - Borderlands 3 - Megkínozták a nézőközönséget a bejelentésig… PS Plus

 

 

Ehelyett a Borderlands 4 közelgő leleplezését pletykák és kiszivárogtatások táplálják, elsősorban a Gearbox és a korábban megbízhatónak ismert kiszivárogtatók rejtélyes nyilatkozatai alapján.

A közelmúlt egyik legszerencsétlenebb eseménye a Borderlands 4 potenciális leleplezésével kapcsolatban az volt, hogy a hivatalos Borderlands Twitter (X)-fiók egy sor összefoglaló videót tett közzé. Ezekről sok rajongó azt hitte, hogy végül a Borderlands 4 trailerét fogják eredményezni. A franchise következő játékának hírére várók legnagyobb bánatára azonban ezek az összefoglaló videók csupán az élőszereplős Borderlands-film leleplezését készítették elő. A Borderlands 4 helyett a film leleplezése végül kettős csapás lett, ugyanis a trailer negatív fogadtatásban részesült.

 

A Borderlands 4 bejelentése még várat magára

 

Mintha ez a csalódás nem lett volna elég, a későbbi pletykák szerint a Borderlands 4-et a júniusi Summer Games Festen mutatták volna be. A pletykákat egy megbízható kiszivárogtató terjesztette. Miután a Gearbox felvásárlását követően a 2K megerősítette a Borderlands 4-et, szinte biztosnak tűnt, hogy a játék a Summer Games Fest alatt fog bemutatkozni. Sajnos ezek a pletykák sosem bizonyultak igaznak, így a Borderlands 4 távolabbinak tűnik, mint valaha – legalábbis mostanáig.

Nem ritka, hogy a sorozat címei látszólag „véletlenszerűen” csatlakoznak a PlayStation Plus kínálatához, közvetlenül az utódjuk bejelentése előtt.

A PlayStation Plus kiegészítések többnyire jellemzően az aktuális trendeket követik. Júniusban olyan játékok kerültek be a kínálatba, mint a Monster Hunter Rise, amikor a Monster Hunter Wildsról szóló hírek egyre nagyobb teret nyertek. Ezt figyelembe véve a Borderlands 3 júliusi PlayStation Plus-ba kerülése azt jelentheti, hogy a Borderlands 4 leleplezése már a küszöbön áll. Különösen az utóbbi időben felmerült, de végül nem igazolt pletykák miatt.

Érdemes megjegyezni, hogy a rajongóknak vissza kell fogniuk az elvárásaikat. Különösen annak fényében, hogy a Borderlands 4 az utóbbi időben hány felfedési lehetőséget hagyott ki. A Borderlands 3 júliusi PS Plus-megjelenése egyáltalán nem jelenthet semmit. Ettől függetlenül nem baj, ha legalább egy kicsit reménykedünk abban, hogy végre bejelentik a régóta várt címet. Egyértelmű, hogy a Gearbox és a 2K nagyon is nyílt kártyákkal játszik. Ez hosszú távon csak előnyére válhat a Borderlands 4-nek.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."