Az LG lett a 2024-es szaúd-arábiai Esports világbajnokság hivatalos partnere

TECH HÍREK – Az LG Electronics (LG) a július 3. és augusztus 25. között a szaúd-arábiai Rijádban megrendezett 2024-es Esports World Cup (EWC) hivatalos partnere. Az évente megtartott, korábban Gamers8 néven ismert nemzetközi esport-torna idén először viseli az EWC nevet, ahol a világ 21 legnagyobb online játékából, köztük például például a League of Legendsből, az Overwatchból vagy a Fortnite-ból tartanak versenyeket. Az esemény exkluzív játékmonitoraként immár harmadik egymást követő évben az LG UltraGear™ áll az EWC 2024 középpontjában, és támogatja a világ legjobb játékosait a győzelemért folytatott harcban Rijádban.

 

Az esport-tornák közül a legmagasabb összdíjazású EWC 2024 nyolc, izgalmas játékkal teli hetet ígér, több mint 1500 profi sportoló részvételével. Az eseményen kiemelkedő szerepet kap az LG UltraGear OLED játékmonitor (32GS95UE modell), de ezen kívül több mint 990, játékosoknak szánt UltraGear megjelenítő is „munkába áll” a bajnoki mérkőzések során, és az LG EWC-n felállított standjánál.

Az LG UltraGear, a vállalat prémium gaming monitormárkája, a profi sportolók és az amatőr rajongók számára egyaránt magas szintű játékélményt nyújt, hiszen ezek a készülékek nagy képfrissítési rátát, gyors válaszidőt és élénk, kristálytiszta képet kínálnak.

A 32 hüvelykes LG UltraGear OLED játékmonitor (32GS95UE modell) a prémium kategóriás, önálló fénykibocsátásra képes pixeleket tartalmazó panel mellett a világ első VESA-tanúsított dual-mode technológiájával is rendelkezik, amely optimális élményt biztosít UHD felbontásban akár 240Hz-en, például a vizualitásra nagy hangsúlyt helyező, narratíva-gazdag játékokhoz, illetve FHD felbontásban akár 480Hz-en, a gyors tempójú FPS (belső nézetű lövöldözős), MOBA (online többjátékos csatamező), vagy autó- és motorversenyzős játékokhoz.

Az EWC és elődje, a Gamers8 mellett az LG szponzorként és aktív szereplőként is részt vesz olyan jelentős játékversenyeken is, mint a League of Legends Champions Korea és a League of Legends EMEA.

Az EWC 2024 résztvevői az LG standjánál kipróbálhatják ugyanazokat az UltraGear játékmonitorokat, amelyeket a profi játékosok is használnak a verseny során. Itt saját játéktudásukat is fejleszthetik, ha részt vesznek az LG által támogatott Gen.G Global Academy edzésein. Ez nem minden, hiszen a stand látogatói izgalmas versenyeken és eseményeken is részt vehetnek, ahonnan a szerencsések díjakkal térhetnek haza.

„Szaúd-Arábia első számú esportfesztiválja, az EWC az esport rajongók új célpontja” – mondta Mohammed Al Nimer, az EWCF értékesítési igazgatója. „Izgatottak vagyunk, hogy olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, mint az LG, akik osztoznak a játék és az esport-kultúra iránti szenvedélyünkben.”

„Hatalmas megtiszteltetés az LG UltraGear számára, hogy egy olyan jelentős esportesemény, mint az EWC 2024 hivatalos játékmonitor-márkája lehet” – mondta YS Lee, az LG Business Solutions Company IT üzletágának alelnöke és vezetője. „Az LG UltraGear OLED játékmonitorokat úgy terveztük, hogy mind a profi, mind az amatőr játékosok igényeit maximálisan kielégítsék, és egy új szintre emeljék a játékélményt.”

Az EWC 2024-ről és a legújabb LG UltraGear játékmonitorokról további információk az LG UltraGear @UltraGearGaming oldalán találhatók.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV