Transformers: Galactic Trials: harcoló és versenyző autobotok és álcák [VIDEO]

Eddig nem nagyon volt arra példa, hogy az alakváltó robotok versenyezzenek is (ugyanis eddig inkább a külső nézetes lövöldözés és a platformerek voltak rájuk jellemzőek), de a 3DClouds cross-gen játéka ezt a lemaradást is bepótolja.

 

A gonosz Nemesis Prime ellopja a Prime Reliceket, így az Autobotoknak és az Álcáknak egy fergeteges kalandra kell indulniuk, hogy visszaszerezzék ezeket, és irányítsák az általuk biztosított hihetetlen erőket. A rajongók több közismert robot közül választhatnak (pl. Megatron vagy Optimus Prime), és harci pályákon száguldhatnak, hogy összegyűjtsék az ereklyéket és legyőzzék az ellenfeleket. A játékmenet magában foglalja mind a hagyományos árkád versenyzést jármű formájában, mind a dinamikus harcot robot-formában, ahogy a játékosoknak le kell győzniük az ellenséget, és el kell jutniuk a célvonalig.

Ahogy a játékosok fejlődnek és új relikviákat gyűjtenek, fejleszthetik képességeiket, és új ikonikus játszható karaktereket és skineket nyithatnak meg. Két játékmód áll rendelkezésre; a Galactic Trialsban a pályákon áthaladva összeszedjük az ereklyéket az egyjátékos módban. Az Arcade módban egy barátunkkal helyi többjátékos módot kapunk, hogy versenyezhessünk, létrehozva egy egyéni versenyélményt a pályánkkal, karakterünkkel és fegyvereinkkel, de lesznek helyalapú speciális bajnokságok is.

Az Outright Games marketingigazgatója, Stephanie Malham a sajtóközleményben ezt írta: „Nagy öröm volt folytatni az együttműködést a Hasbroval, és visszatérni a Transformers világába. Mivel 2024-ben ünnepeljük ennek az ikonikus IP-nek a 40. évfordulóját, nagyon izgatottak vagyunk, hogy kiadhatjuk a franchise történetének első konzolos versenyzős videojátékát. A rogue-lite elemek bevonásával a Transformers: Galactic Trials játékmenete kiegészíti a Transformers dinamikus robotjait.”

Eugene Evans, a Wizards of the Coast és a Hasbro digitális stratégiáért és licencelésért felelős vezető alelnöke hozzátette: „Mivel a Transformers a 40. évét ünnepli az első teljesen CG-animált film, a Transformers One mozipremierjével egy időben, büszkén folytatjuk együttműködésünket az Outright Gamesszel, hogy egy olyan epikus utazást mutassunk be, amely az ikonikus brand maradandó örökségéhez szól. A Transformers magával ragadó játékmenetével és a régi és új rajongók számára egyaránt érdekes történetével a Transformers: Galactic Trials biztosan izgalomba hoz majd. Ezzel a teljesen új versenyélménnyel tovább bővítjük digitális kínálatunkat a stratégiai licencelés és a belső fejlesztés révén, és alig várjuk, hogy a Transformers-rajongók lássák, mit tartogatunk még a számukra.”

Az Outright Games október 11-én fogja kiadni a Transformers: Galactic Trialset PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV