Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition: egy régi vitát zárt le a remaster! [VIDEO]

Húsz éve volt vita a Beyond Good & Evillel (BG&E) kapcsolatban, de a remaster végre pontot tett a diskurzus végére.

 

A Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition akadozik és a textúrák felskálázása sem teljesen tökéletes, de van benne egy tartalmi bővítés, ami az eredeti rajongóinak figyelmét hivatott felkelteni. Van egy küldetéssor, ami a régóta bejelentett, és jelen állapotában talán soha el nem készülő második játékot köti össze az első résszel (a BG&E 2 előzménysztori lesz, és már nem a Duke Nukem Forever rendelkezik a leghosszabb fejlesztési idővel, hanem a Ubisoft játéka).

A lent beágyazott videóban az új kincsvadászatról esik szó. Jade több videónaplót kap, amik ízelítőt adnak a BG&E 2 karaktereiből. Őket az utóbbi tizenhat év (röhejes, de tényleg 2008-ban jelentette be a Ubisoft, az akkori Ubidays során!) során láthattuk ilyen-olyan bemutatókban és trailerekben. Köztük van a Knox nevű majom is. Részletesen kifejtik az anyagok, hogy milyen volt Jade gyerekkora a Gada nevű kalózűrhajón, ahol ő és bácsikája, Pey’j élt. Ezek tetszetős kézzel rajzolt jelenetek, és úgy tűnik, hogy a karakter, akit Jade apjának hihettünk, valószínűleg nem az.

A felvételeket a Gada kapitánya, Dakini narrálja, és az egyikben nyíltan beismeri, hogy ő Jade anyja. Közel két évtizeden keresztül tartott a vita arról, hogy ki lehetett valójában Jade anyja, de ezzel a jelenettel a Ubisoft megerősítette, hogy ki az. Tehát nem valami földönkívüli, nem valami klón, hanem a kapitány. Persze ettől még a BG&E 2 még csinálhat pár érdekes dolgot Jade háttértörténetével, így akár egy kalózkirálynő lázadó gyerekévé is formálhatja a Ubisoft.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.