Cate Blanchett beleszeretett a Borderlands 3-ba – akár mi is találkozhatunk vele a játékban?!

MOZI HÍREK – „Teljesen belemerültem”: Cate Blanchett vett egy PS5-öt és Borderlands 3-függő lett, hogy felkészüljön a filmszerepére.

 

 

Cate Blanchett színésznő nemrég elárulta, hogy teljesen elmerült a Borderlands világában, miközben Lilith szerepére készült a készülő filmadaptációban. Megosztotta, hogy a PlayStation 5 megvásárlása volt az első lépés a felkészülési folyamatában.

„Az őrült kérések általában azok a dolgok, amelyekhez vonzódom; azok a dolgok, amelyeket soha nem tudnék elképzelni.”

„Azt hiszem, egy kis Covid-őrület is lehetett – sok időt töltöttem a kertben, és túlságosan szabadon használtam a láncfűrészt. A férjem azt mondta: >>Ez a film megmentheti az életedet<<„ – emlékezett vissza Blanchett az Empire-nek nemrég adott nemrég interjúban. „A hüvelykujjaim alig tudnak irányítani egy telefont, de vettem egy PS5-öt, és játszottunk egymással. Meg akartam ismerni a játék határait, és azt, hogy a rajongók mit szeretnek a karakterben. Nagyon beleéltem magam ebbe az egész világba. A cosplayerek. A YouTube-os sminkelős oktatóanyagok.”

Sajnos arról nem beszélt, hogy játszik-e még ma is a játékkal. Mindenesetre kedd óta ingyenes PS Plus Essentiallal a Borderlands 3. Szóval aki Cate Blanchettel akar játszani, az most ingyenesen megpróbálhatja megtalálni őt valamelyik szerveren, hátha…

A Borderlands videójátékok filmadaptációja mintegy öt évet töltött a fejlesztés alatt, miután a Lionsgate 2015 augusztusában jelentette be először.

Eli Roth 2020 februárjában szerződött le a rendezésre. A szereplőválogatás pedig 2020 májusától 2021 márciusáig tartott. A forgatás még áprilisban elkezdődött, és júniusig tartott.

Ezt követően 2023-ban két hét újrafelvételre került sor, amelyet Tim Miller rendezett, mivel Roth a hálaadással kapcsolatos kötelezettségei miatt nem állt rendelkezésre. A forgatókönyvet Roth és Joe Crombie írta.

 

Kik játszanak még a Borderlands filmben?

 

Blanchett Lilithje mellett a Borderlandsben többek között Ariana Greenblatt szerepel mint Tiny Tina. Jack Black lesz Claptrap hangja. Kevin Hart játssza Rolandot, míg Jamie Lee Curtis Dr. Patricia Tannis. Florian Munteanu lesz Krieg, Edgar Ramirez pedig Atlas. Gina Gershon adja Mad Moxxi. (Ez utóbbira nagyon kíváncsi leszek…)

A Borderlands a tervek szerint augusztus 9-én kerül a mozikba. (A hazai premier szokás szerint előző nap, tehát augusztus 8. estéjén várható.)

Forrás: Empire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."