A GTA Online-ban utalhatnak a GTA VI-ra?! Ezt a részletet mi is csak most szúrtuk ki!

Találtak egy utalást a GTA VI-ra a GTA Online-ban, ami már a decemberi előzetes óta ott volt az orrunk előtt…

 

 

Egy GTA Online játékos felfedezte, hogy a játékban közvetlen utalás van a GTA VI-ra, a rajongók által várt folytatásra. Kicsit résen kellett lennünk, hogy megtaláljuk, de íme, mi az.

Már 10 év telt el azóta, hogy a Grand Theft Auto V (GTA V) megjelent PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Azóta a Rockstar Games híres sagájának legújabb része szinte minden lehetséges médiumon megjelent. Kicsit úgy, mint a Bethesda Skyrimje. Szóval igen, a játék egyértelműen megérdemelt siker. Ezzel együtt már régóta jogosan várunk valami újat. A rajongók várakozását 2023 december elején a hatodik rész első hivatalos trailerével jutalmazták.

Természetesen az egy perc harminc másodperces videót képkockáról képkockára elemezte mindenki, hogy megbizonyosodjunk róla, nem maradtunk-e le semmiről.

Elvégre ennyi az egész, amibe kapaszkodhatunk perpillanat. Mivel a GTA VI valószínűleg csak 2025 első negyedévében jelenik meg, igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni. Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy olyan kérdéseket kell feltennünk, amelyekre senki más nem gondolt. Ezúttal azonban egy egészen másfajta kikacsintásról van szó. Nemrég megtudtuk, hogy a GTA VI jelen van a stúdió egy másik játékában, a GTA Online-ban!

A GTA V után 2 héttel megjelent GTA Online, ahogy a neve is mutatja, egy online multiplayer játék. Még ma is igen aktív, folyamatosan fejlesztik. Június végén kapott egy Bottom Dollar Bounties nevű bővítményt. Ez utóbbi tartalmazza a Rockstar következő címére való utalást. A Reddit felhasználó DogWifDreads 2 screenshot formájában osztotta meg felfedezését. Az első a GTA VI traileréből származik, és ennek a cikknek az illusztrációjaként szolgál. Az alább látható második a GTA Online-ból származik a múlt havi frissítés után.

 

 

GTA VI / GTA Online

 

 

Észrevetted, hol a közös pont? A fehér bikinis nő által viselt ezüst nyaklánc a GTA Online egyik boltjában kapható! Igaz, ez egy apró részlet, de érdekes megjegyezni. Ugyanis arra utal, hogy még a megjelenés előtt felfedezhetünk majd más GTA VI-os tárgyakat is. Már csak annyi a dolgunk, hogy újra megnézzük a trailert, és összehasonlításokat végezzünk…

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."