Star Wars Outlaws: a Ubisoft és a Massive mintha elsietne valamit!

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Massive Entertainment által fejlesztett játék, de azért ezt talán a kelleténél egy kicsit korábban érte el a stúdió…

 

A Twitteren közölte a Star Wars Outlawsnak létrehozott fiók, hogy a George Lucas univerzumában játszódó játék a megjelenési dátumához képest meglepően korán „bearanyozódott”, azaz elkészült a mesterlemez, amiből sokszorosítani fognak. Azaz: elérte a Massive a játéknak azon állapotát, ami a lemezes verzión terpeszkedni fog. Bár korán eljutott ide a Massive, korábban a Square Enix még ennél is hamarabb elérte ezt a pontot a Final Fantasy XVI-tal, hiszen Clive-ék közel három hónappal a megjelenés előtt már itt jártak. Általában néhány héttel a rajt előtt szoktak nekilátni a lemezes példányok gyártásának.

Több játék viszont kihagyta a megjelenésekor a lemezes verziót. Ilyen volt például az Alan Wake 2 is. De a munka nem ért véget a Massive-nak, hiszen továbbra is keresni fogja a bugokat és hibákat, hogy az első napi patch segítségével eltüntesse azokat (minél nagyobb katyvaszban van a játék a lemezes kiadás elkészültekor, annál nagyobb a patch mérete), de ez bizalomra adhat okot, és így a fejlesztők talán azért láttak neki a gyártáshoz, mert a játék megfelelően kifinomult állapotban van.

A Star Wars Outlaws a stúdió saját engine-jét, a Snowdropot használja (ezt vetheti be a pletykák szerint a Far Cry 7 is), és átmenetektől mentes lesz a világűrre és a bolygókra vonatkozó játékmenet közötti váltás, de a bolygók között erre ne számítsunk. Történetileg A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér között játszódik, és eredetileg a Lucasfilm javasolta a koncepciót. PC-n támogatni fogja az Nvidia DLSS 3.5-öt (Super Resolution, Frame Generation, Ray Reconstruction) is.

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án (a többet fizetőknek pedig 27-én) jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re. Hol maradt az Amazon Luna? A Ubisoft ugyanis eléggé támogatja a felhős szolgáltatást…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)