Margot Robbie gyermeket vár – íme, ő a szerencsés férfi, akivel már nyolc éve házasok!

MOZI HÍREK – Margot Robbie terhes! A színésznő első babáját várja férjével, Tom Ackerley-vel.

 

 

Margot Robbie gyermeket vár. Több forrás is megerősítette, hogy a Barbie és az Én, Tonya 34 éves sztárja és férje, Tom Ackerley első babájukat várják. A két sztár képviselői egyelőre nem erősítették meg a hírt.

Robbie és a szintén 34 éves Ackerley 2013-ban találkoztak először a Suite Française című második világháborús dráma forgatásán, ahol a férfi rendezőasszisztensként, a nő pedig a kamera előtt állt. 2016 decemberében házasodtak össze egy privát szertartáson az ausztráliai Byron Bayben. Az eljegyzésüket az esküvőjük előtt nem jelentették be.

Az angliai születésű Tom Ackerley egyébiránt mindenekelőtt producerként ismert. Legmagasabban jegyzett munkái az Én, Tonya, az Ígéretes fiatal nő és a Barbie. Utóbbiért Oscar-díjra is jelölték az idei gálán. Érdekesség, hogy Ackerley statisztaként szerepelt a Harry Potter és az azkabani fogoly filmváltozatában. Az egyik mardekáros diákot alakította…

Robbie és Ackerley először barátok voltak. Egy ideig együtt dolgoztak a LuckyChap nevű produkciós cégnél egy négyfős produceri csapatban, amelyben Robbie gyerekkori barátnője, Sophia Kerr és Josey McNamara is helyet kapott.

A cég több filmet és tévésorozatot is készített, köztük az Én, Tonyát, a Birds of Prey-t és a Barbie-t – mindegyikben Robbie volt a főszereplő.

A múlt hónapban Ackerley a The Sunday Timesnak nyíltan beszélt arról, hogy ő és Robbie hogyan tartják egyensúlyban magán- és szakmai életüket. Ez nem mindig egyszerű, ám úgy tűnik, mostantól a gyermeknevelés is szerepet kap majd a közös elfoglaltságaik sorában…

Forrás: Vogue

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."