Még mindig képes újat mutatni a Red Dead Redemption?! Íme egy érdekesség!

Ez a részlet, bár egyértelmű, eddig a Red Dead Redemption-rajongóknak sem tűnt fel…

 

 

A Red Dead Redemption rajongói egy klassz tényt szúrtak ki a Rockstar Games egyik legkedveltebb karakteréről.

A Rockstar Games az évek során készített néhány igazán nagy durranást. Ám azt is mondhatnánk, hogy az olyan címek, mint a Red Dead Redemption és a GTA V nem lettek volna olyan népszerűek, mint amilyenek, ha nem „lopják el a show-t” a hihetetlenül jól megírt főszereplők.

A Rockstar összes főszereplője közül a rajongók kedvence John Marston, a Red Dead Redemption főszereplője, aki a Red Dead Redemption 2-ben is feltűnik.

Aki nem tudná, az első játék teljes története során Johnt alakítjuk, majd az előzményjátékban a játék végigjátszása után másodlagos főszereplővé válik.

Most a rajongók rájöttek valami nagyon különleges dologra a karakterrel kapcsolatban. Ő az „első és egyetlen Rockstar főhős, aki egynél több játékban is játszható”. Ezt Ryder S. osztotta meg a Twitteren, vagy ha úgy tetszik, az X-en, és teljesen fejen találta vele a szöget.

Ha pedánsak akarunk lenni, mondhatnánk, hogy Claude a GTA II-ből és a GTA III-ból az első olyan karakter, akivel többször is játszhatunk. Ám technikailag, bár ugyanaz a nevük, mégis különböző karaktereknek számítanak. (Arról nem is beszélve, hogy a GTA II és a GTA III nyilvánvalóan alternatív univerzumokban játszódik, elválasztva a sorozat 2D-s és 3D-s játékait…)

John Marston viszont pontosan ugyanaz a fickó az RDR-ben, mint az RDR 2-ben, és mindkettőben teljes mértékben játszható.

Bizonyos szempontból ez nagyon is helyénvaló, mivel gyakran őt tartják a Rockstar valaha alkotott legjobb karakterének. Igaz, Arthur Morgan és Trevor a GTA V-ből nem sokkal maradnak le ebben a tekintetben.

Persze sosem lehet tudni. Talán a fejlesztő a GTA VI-ban újfent csinál egy csavart, és a sztori végigjátszása után a GTA V egyik főszereplőjét hozza vissza játszható karakterként…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."