Több mint egy évtized után végre foroghat a Ubisoft és a Sony Watch Dogs filmje?!

MOZI HÍREK – A Watch Dogs filmadaptációja egy évtized után kerül gyártásba, Tom Blyth és Sophie Wilde főszereplésével.

 

 

A Ubisoft Watch Dogs filmadaptációja esetében egy évtizeddel a bejelentés után végre elkezdődött a forgatás. A játék először a 2012-es E3-on keltette fel a közvélemény figyelmét, a játékosok egy hacker szerepét öltötték magukra főhősként egy mindenütt jelenlévő megfigyelőrendszerek által ellenőrzött városi környezetben.

A játék leleplezése után azonnal felröppent a pletyka egy esetleges filmadaptációról, még a cím hivatalos megjelenése előtt! Ez az ötlet 2016-ban, a Sony GamesCon sajtókonferenciáján öltött szilárd formát. Itt kiderült, hogy a Ubisoft Partners és a New Regency együttműködik a főhős, Aiden Pearce történetének filmvászonra vitelében.

Mathieu Turi, aki a film rendezője lesz, az Instagramon tette közzé a frissítést, egy képet, amelyen egy filmes csapót láthatunk a „Lights_Camera_Action.exe” felirat kíséretében.

A film fejlesztésével kapcsolatos frissítések az elmúlt években ritkák voltak. Egészen a közelmúltig csak szórványosan jelentek meg információk. A múlt hónapban egy sajtóközlemény végre megtörte a csendet, megerősítve, hogy a projekt halad előre, és a tervek szerint nyáron kezdődhet a forgatás. A filmben Az éhezők viadal-előzményfilmből ismert Tom Blyth, valamint a Beszélj hozzám!-ból (Talk to Me) Sophie Wilde látható majd a főszerepekben. A forgatókönyvet Christie LeBlanc írta, akit a 2021-es Oxygen című Netflix sci-fi filmben végzett munkájáért méltattak.

 

Egy hacker harca az igazságért – erről szól majd a Watch Dogs filmadaptációja

 

A Watch Dogs-ban egy Aiden Pearce nevű képzett hacker bosszút akar állni, miután egy tragikus esemény sújtja a családját. A hackerképességekkel felvértezett Pearce manipulálja Chicago infrastruktúráját, hogy igazságot szolgáltasson, és hogy irányítsa a várost, amelyet hatalmas eszközzé tesz útja során.

Az IGN szerint Jean-Julien Baronnet, a Ubisoft Motion Pictures vezérigazgatója bizakodóan nyilatkozott a Sonyval és a New Regencyvel való együttműködésről. Megjegyezte, hogy a két vállalat gyártási szakértelme, valamint a Ubisoft kreatív elképzelései iránti tiszteletükkel együtt a projektet arra pozicionálja, hogy a játék már most is jelentős rajongótáborát és izgalmát tovább bővítse.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu