Double Dragon Revive: Billy és Jimmy 3D-ben [VIDEO]

Többet is megtudtunk a minap bejelentett három dimenziós Double Dragonről, amit az Arc System Works végül mégsem saját maga fog létrehozni.

 

A Double Dragonről tegnap már írtuk, hogy 1987-ben debütált a játéktermekben, úgyhogy közel négy évtizede fut a franchise, ami több fejlesztőnél is megfordult. A legújabb epizódot (ami látványra a King Of Fighters és a Street Fighter 6 keverékének tűnik) a Yuke’s fogja létrehozni. A WWE korábbi részeit fejlesztő csapat munkáját az Arc System Works (ArcSys) fogja kiadni.

Ahogy a Famitsuban már írta a kiadó, egy 3D-s epizód lesz, amiben a Lee testvérek ellen régi rosszfiúk is fel fognak bukkanni, de ahogy azt megszokhattuk, oldalnézetes bunyóra kell számítani a játékmenetben. Ugyanazt az egyszerű és intuitív játékmenetet kapjuk, amit anno, viszont az irányítást és a nehézséget a modern korszaknak megfelelően hangolták be. Az élményt azért az ArcSys felügyeli, és mivel nekik tapasztalatuk van bőven a verekedős játékokkal (például a Guilty Gear IP mögött is ők vannak), nem rossz ötlet ez, és így az új játékosok is gyorsan be tudnának kapcsolódni. Ez azért jó, mert több nehézségi szint is lesz (nem fognak csak egyet kínálni), így kicsit könnyíthetünk a dolgunkon.

A harcok során adaptálnunk és variálnunk kell, így nem lehet csak egy mozdulattal végigjátszani azt (így csak egy gomb nyomogatása nem vezet jó eredményhez). Meg kell tanulni az ellenfeleink támadási mintázatát, hogy megtaláljuk a lehető leghatékonyabb időzítést. A pályákon elszórva lesznek fegyverek, hogy felvehessük azokat, de a régiókban eltérő környezeti elemek is lesznek, amiket hasznunkra hajthatunk.

A tervek szerint a Double Dragon Revive valamikor 2025-ben fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Nintendo Switch kimaradt, így a Yuke’s vagy en bloc kihagyja a nagy N hardverét, vagy a Nintendo Switch-utód, még be sem jelentett platform lesz az, ami majd megkapja.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.