Marvel Rivals: belekóstolhatsz a nagy Marvel-kalandba a cross-platform zárt bétában!

A Marvel Games és a NetEase Games a San Diego Comic-Conra ki fogja vinni a Marvel Rivalst, ami az egyre inkább telítődő műfajában igyekszik megállni a helyét.

 

A hero shooter (eltérő képességű karakterek, szó szerint hőslövöldét jelent) műfajban az Overwatch volt az, ami hosszabb távon megmaradt, miközben sok másik cím tűnt el azóta (például a Battleborn vagy a LawBreakers), így nem lesz könnyű feladata a Marvel Rivalsnak, amelyben három karaktertípus (Vanguard, Duelist, Strategist) közül választhatunk.

A karakterek közösen Team-Up képességeket is alkalmazhatnak a játékba, amelynek zárt bétájára PlayStation 5-ön, Xbox Series-en, illetve PC-n a Steamen is jelentkezhetünk. A béta cross-platform lesz, így mindenki játszhat majd egymással, és ha elfelejtenénk az űrlap vagy a Steam segítségével jelentkezni, akkor a Twitch Drop esemény során is szerezhetünk hozzáférést. Ez július 26-án éjjel kettő órakor kezdődik, és július 29-én, szintén éjjel kettő órakor fog véget érni.

A Marvel Rivals zárt bétájában minden tartalom ott lesz az alfatesztből. Lesz egy új pálya, a Tokyo 2099: Spider-Islands is. A San Diego Comic-Conon ki is állítják a játékot, és lesz egy kerekasztal-beszélgetés is, ahol a történet, a művészeti stílus és a hang is megfordul a témák között. A fejlesztők akár dedikálhatják is a poszterünket a rendezvényen, ahol egy még be sem jelentett vendég is meg fog fordulni.

A Marvel Rivals zárt bétáját egy élő adás előzi meg. Ez július 23-án, magyar idő szerint hajnali öt órakor veszi kezdetét, és a Discordon, a YouTube-on és a Twitchen is figyelemmel követhetjük. A zárt béta pedig július 23-ától augusztus 5-éig fog tartani PlayStation 5-ön, Xbox Series-en és PC-n. Már csak az a kérdés, hogy mekkora élettartama lesz ennek a játéknak, ugyanis minél több hasonló műfajú termék lesz a piacon, annál inkább meg fog oszlani a közönség figyelme…

Majd idővel elválik, hogy miképp tud sikeres lenni.

Forrás: WCCFTech, NetEase

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.