Paradise: Duality Unbound: mi vagyunk az emberiség utolsó reménysugara a készülő izgalmas stratégiai RPG-ben! [VIDEO]

A Mistold Games és a Whisper Games egy olyan cross-gen stratégiai RPG-vel készül, ahol a karakterek mind a két „oldalon” egyszerre végzik el a cselekedeteiket.

 

Egy apokalipszis után vezessük a Föld maradványait, hogy felvegyék a harcot a bolygón kívüli fenyegetésekkel a kozmikus horror és a kétségbeesett küzdelem kétoldalú világában. Fedezzük fel az ismeretlen területeket, fejlesszük a különleges alakulatunkat, manipuláljuk a teret és az elmét, hogy újra felcsillantsuk a reményt. Élményeink a Duality Manipulation elsajátítása körül forognak. Ez egy olyan egyedülálló mechanika, amely közvetlenül összefonódik a Föld utolsó erejének vezetőjeként betöltött szerepünkkel. A bolygón kívüli fenyegetések elleni taktikai küldetésekkel kezdődően ez az alapvető mechanika akkor lép be, amikor egy olyan csapatot irányítunk, amely egy két valóság között tépázott világban navigál. Ezekben a küldetésekben hozott döntéseink szolgálnak az univerzum kettős természetének kihasználására.

A világ kétoldalú. A karakterek egyszerre cselekszenek mindkét oldalon. Mindkét oldalt megfigyelhetjük, és hatalmunkkal helyet cserélhetünk. Ahogy egyre mélyebbre merülünk, a Duality Manipulation (kettős manipuláció) kibővül, innovatív módokat kínálva a környezet és a történet befolyásolására. A világ veszélyes: eldritch lények ólálkodnak, a zord környezet próbára teszi a túlélést, és ravasz ellenségek olyan csapdákat állítanak, amelyek leküzdéséhez nem csak nyers erőre van szükség. De ne féljünk a sötétségtől, mert a Duality Manipulation elsajátítása előnyökké változtatja a nehézségeket. Minden akadály egy gondosan megtervezett rejtvény, és ezekkel az egyedi képességekkel a játék nehézségei a találékonyságunk játszóterévé válnak.

Az apokalipszis rejtélyekbe és veszélyekbe burkolta a Földet, és az ismerős tájakat a feltérképezetlen felfedezés birodalmaivá változtatta. Ahogy ebben a megváltozott világban navigálunk, minden sarkon új felfedezések várnak. Szerezzünk vissza területeket az emberiség maradványai számára. Túlélési törekvéseink új szövetségesekhez, rejtett ereklyékhez és titkokhoz vezetnek, amelyek hatalmas Duality Artsokat nyitnak meg. Ezen az utazáson a kíváncsiság az iránytűnk, amely végigvezet mind az átalakult Földön, mind az Árnyék veszélyes síkján.

A főhadiszállásunk az emberiség utolsó reménysugara, amely központi szerepet játszik abban, hogy a káoszból jövőt faragjunk. Feladatunk a fejlődés: építsük és fejlesszük a létesítményeket, hogy megerősítsük a helyünk, mélyedjünk el a titkos kutatásban, hogy feltárjuk az univerzum titkait, és a Duality Arts fejlesztésével új stratégiai lehetőségeket nyithatunk meg. A toborzás kulcsfontosságú; kutassuk fel a világot olyan ügynökök után, akik rendelkeznek a befolyásunk kiterjesztéséhez szükséges képességekkel és ismeretekkel. A világ nem egy statikus háttér, hanem a cselekedeteink vászna. Minden küldetés újratermeli a tájakat, amelyek alkalmazkodnak az úthoz kivéve azokat a területeket, amelyeket elfoglaltunk. Ez a folyamatosan változó környezet biztosítja, hogy nincs két egyforma kaland, amely új kihívásokat és lehetőségeket kínál. Hozzáférhetünk a játékosok közössége által készített további tartalmakhoz, vagy a hivatalos eszközeink segítségével létrehozhatjuk saját modjainkat új karakterekhez, tárgyakhoz, találkozásokhoz vagy világokhoz.

A Paraside: Duality Unbound 2025-ben jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra angol, japán, illetve hagyományos és egyszerűsített kínai nyelvtámogatással.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)