Nem hiszed el, hogy meddig bírta egy Apple Watch a tenger alján! [VIDEO]

TECH HÍREK – A cupertinói vállalat okosórája hihetetlen mérnöki munka eredménye, hiszen egy óceán alján nagyon hosszú ideig tudott működőképes maradni…

 

Az Apple évente szokta frissíteni az Apple Watch-ot, ami nem csak a funkciókra, hanem a dizájnra is kitér. A készülék kifejezetten hasznossá vált az utóbbi évtizedben, és a riválisaihoz képes lépéselőnye van, ugyanis több funkciót kínál a többieknél, és most azt is hozzá lehet tenni, hogy kitartó hardvere is van, így ebben a szemszögben is lepipálja a hasonló termékeket.

Jared Brick története ezt alátámasztja. A YouTube-ra feltöltött videójában arról beszél, hogy a Karib-tengerre utazott 2022 júniusában, mert meg akarta ünnepelni a fia születésnapját. Itt adott neki egy Apple Watch-ot, illetve magának is szerzett egyet. Brick naponta kétszer búvárkodott, és közben sosem szokta levenni az Apple okosóráját, ami érthető, hiszen ötven méter mélységig hitelesesített vizálló képességgel bír. Ám az egyik nap azt vette észre, hogy hiányzik az Apple Watch a csuklójáról.

Több mint egy évvel később Brick bevette az Apple Find My funkcióját, hogy elveszettnek jelölhesse az Apple Watch-ot. Decemberben egy ismeretlen személy (akiről utólag megtudta, hogy Jonathan a neve) hangüzenetet hagyott a régióból, és azt mondta, hogy nála volt az okosórája. És itt jön a meglepetés: az Apple Watch működött, és a Find My még a tulajdonos számát is kijelezte. Elküldte a készüléket Bricknek, aki megerősítette, hogy az órája tökéletes állapotban van. Megköszönte Jonathannek, hogy felkereste és visszaküldte neki az óráját, és megköszönte az Apple-nek is, mert kiváló, működőképes technológiáról van szó, ha több mint egy évig bírta ki a tenger alján. Pedig az biztosan nem ötven méter mélyen volt…

Mindig öröm hallani, amikor egy termék sokkal inkább kitartóbb mint aminek a gyártó hirdeti. Régebben is voltak ilyen termékek (a Nintendo Game Boy egy remek példa), úgyhogy nem újkeletű a téma.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu