Seth Rogen végre felfedi a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz folytatásának izgalmas részleteit

MOZI HÍREK – A Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem sikeresen újraélesztette az érdeklődést a TMNT franchise iránt, és most Seth Rogen, aki segített a film írásában és producálásában, nagyon izgalmas frissítést adott a folytatásról. Miután megmentették a várost Superfly-tól a 2023-as filmben, Leonardo, Donatello, Michelangelo és Raphael befejezték történetüket, és úgy tűnt, hogy békés, normális élet vár rájuk. Azonban a béke sosem tart sokáig olyan hősök számára, mint a Teknőcök, és a film egy baljós előrejelzéssel zárult, ami több drámát ígér a jövőben.

 

A Mutant Mayhem végén a Shredder és a lábklán rövid előzetese volt látható, amint a kreditek véget értek, ami több folytatásra utalt. Ezt követően bejelentették, hogy egy új Paramount+ sorozat, a Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles, augusztusban debütál, és a négyes fogat visszatér a kis képernyőre. De mindenki igazán arra kíváncsi, hogy mi történik a nagy képernyős folytatással, amelyet tavaly kezdtek fejleszteni?

A ComicBook.com-nak adott interjúban Rogen izgalmas frissítést adott a filmről. Rogen elárulta, hogy a filmnek már van címe, és teljesen storyboardolták. Olvasd el teljes idézetét alább:

„Van egy cím, és fantasztikus, de nem hiszem, hogy elmondhatom. De amikor megjelent a képernyőn, felálltam és éljeneztem. Van egy animációs változat — egy storyboardolt verzió az egész filmről, szóval most éppen ezen dolgoznak.”

 

Mutant Mayhem univerzuma túlmutat a tévén és a filmeken

 

A Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles augusztus 9-én debütál, és Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu, Brady Noon és Ayo Edebiri visszatérnek a 2023-as film szinkronszerepeikben. Azonban az új Paramount+ sorozat és a végül mozikba kerülő folytatás csak néhány folytatása a Mutant Mayhem univerzumnak.

A Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed egy közelgő, történetvezérelt, többjátékos 3D platformjáték, amely ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a film és a közelgő tévésorozat. Az előzetes 2023. július 11-én jelent meg, és a játékban Leonardo, Raphael, Donatello és Michelangelo új mutánsokkal, valamint ismerős ellenségekkel néznek szembe. A Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed 2024. október 18-án jelenik meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Nintendo Switch-re, Xbox One-ra, Xbox Series-re, Windows-ra és Steam platformokra.

A Teenage Mutant Ninja Turtles továbbra is a Paramount egyik hatalmas sikerű globális szellemi tulajdona. A Deadline szerint a franchise globális árucikk eladásai 2012 óta meghaladták a 8 milliárd dollárt. A Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem több mint 180 millió dollárt hozott a kasszáknál egy 70 millió dolláros költségvetés mellett. Az új kiegészítésekkel, amelyek a teknősök ezen korszakához érkeznek, és az évtizedekre visszanyúló TMNT árucikkekkel, videojátékokkal, filmekkel és tévésorozatokkal, amelyek több generációs teknősrajongót vonzanak, világos, hogy Donatello, Leonardo, Michelangelo és Raphael továbbra is hatalmas bevételi források maradnak a Nickelodeon és a Paramount számára a belátható jövőben.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.