Tom Cruise hiper-izgatottan nézte, ahogy Maverick-beli társszereplője szembeszáll az anyatermészettel a Twistersben

MOZI HÍREK – A Twisters arra készül, hogy elsöpri a kasszákat, amikor 2024. július 17-én a mozikba kerül, de mielőtt Észak-Amerikában bemutatkozik, június 8-án tartották az európai premierjét, ahol Tom Cruise is jelen volt, hogy szurkoljon Top Gun: Maverick-beli társszereplőjének, Glen Powellnek. Cruise és Powell együtt szerepeltek a 2022-es filmben, amely több mint 1 milliárd dollárt hozott a kasszáknál, és Powellt Hollywood egyik új vezető színészévé tette.

 

A People szerint Cruise ott volt a londoni Cineworld Leicester Square-ben, amikor a Twisters június 8-án bemutatkozott, és a július 11-i Los Angeles-i vetítés után a főszereplő Anthony Ramos beszélt a magazinnak arról, milyen volt látni, ahogy Tom Cruise izgatottan nézte a filmet. „Folyton megütött,” mondta.

„Glen mögöttem ült, a testvérem mellettem, és Tom a testvérem mögött. Tom folyamatosan ütögetett engem az egész film alatt. A harmadik alkalom után visszafordultam, és azt mondtam: ‘Hé, Tom Cruise teljesen fel van dobva most!’ Folyton ütögetett.”

Ramon Javit alakítja a Twistersben, akinek karaktere visszacsalogatja Daisy Edgar-Jones Kate Cooperjét a tornádóüldözésbe, hogy kipróbáljanak egy új nyomkövető rendszert. A 32 éves színész elmondta, hogy Tom Cruise csak lelkesen fejezte ki az örömét, amit érzett, amikor látta Top Gun: Maverick-beli társszereplőjét a nyár reménybeli slágerében.

„Folyton megütött, mert izgatott volt a különböző pillanatok miatt, és hangosan nevetett. Végig hangosan nevetett az egész filmen. Nem félt kifejezni magát. Nagyon hálás voltam ezért.”

Cruise, aki „átölelte” Ramont a film után, az alkalmat megünnepelte azzal, hogy egy fotót posztolt Instagramjára, amin ő és Powell nagy mosollyal az arcukon szerepelnek. A képaláírás egyszerűen így szól: „Szórakoztató este barátokkal, filmet nézve!!” Nézd meg alább.

 

A Twisters nagy nyitásra készül a kasszáknál

Az 1996. május 10-én bemutatott Twister, amelyben Helen Hunt, Cary Elwes és a néhai Bill Paxton szerepelt, 41,1 millió dollárt hozott a nyitóhétvégén, és végül 495 millió dollárt keresett világszerte, 92 millió dolláros költségvetés mellett. Ezek sok szám, de a régóta várt folytatás arra számít, hogy követi elődje nyomdokait.

A Universal korai jelentései szerint a Twisters várhatóan 40 és 45 millió dollár között fog keresni a nyitóhétvégén, és ez konzervatív becslés a jelenlegi elővételi jegyszámok alapján. Lee Isaac Chung rendezésében egyesek – mint például a The Quorum – azt jósolják, hogy a Twisters akár 60 millió dollárt is kereshet, ami hatalmas győzelem lenne a film számára a mai piacon.

Bármi is legyen az eset, nem tagadható, hogy a Twisters iránti várakozások magasak (amelyben Bill Paxton fia is cameózik), mivel a közönség reméli, hogy a film elkap egy töredéket abból, ami olyan szórakoztatóvá tette az eredetit a mozikban, és ugyanazt az izgalmat fogják érezni, amit Tom Cruise érzett, miközben nézte.

A Twisters 2024. július 17-én kerül a mozikba, és megnézheted az előzetest alább. Az 1996-os Twister elérhető a Max streamingszolgáltatáson.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu