Mit takar a Nintendo rejtélyes Emio projektje? Valószínűleg nem találod ki!

A kurta-furcsa teaser, az Emio nem nagyon árulta el, hogy mi lehet ez, de egy szivárogtató szerint össze lehet rakni a puzzle elemeit.

 

A Twitteren Samus Hunter beszélt a nagy N titokzatos videójáról. Ez nem valami, ami a Bloober Teamhez köthető, így nem a lengyel stúdió dolgozik ezen a projekten. Ez egy Nintendo IP, amit egy régebbi stúdióhoz köthetünk, és a Nintendo EPD segít a fejlesztésben. Ez egy olyan sorozat, aminek két előzménye már felbukkant a Nintendo Switch-en. Nem egy horrorjáték, de vannak erre utaló témák és az erőszak sem marad el a környezetében. Hozzátette, hogy nagyon tetszik neki az a pár játék, amit a producer csinált, és úgy látja, hogy néhány napon belül érkezik is a bejelentés, a megjelenés pedig hamarosan bekövetkezik…

A komment alapján ez a Famicom Detective Club új része lesz. A franchise producere, írója és zeneszerzője a Metroidot is létrehozta, és Samus Hunter a nevéből következtethető módon szereti ezt az IP-t. A teaser weboldalon látható The Smiling Man (a mosolygó ember) szöveg egybe esik a Famicom Detective Club-sorozatban látott elnevezési sémákkal, ugyanis a két játék neve is felettébb hasonló: The Missing Heir (az eltűnt örökös), The Girl Who Stands Behind (a mögöttünk, vagy hátul álló lány).

A Redditen viszont a szivárogtatót egyfajta viccnek nevezi, emiatt pedig nem biztos, hogy valóban a Famicom Detective Clubhoz köthető az Emio. Ez a franchise amúgy egy kalandjáték-párosból áll, ami a Famicom Disk Systemre jelent meg (tehát csak Japánban, hiszen a floppy-s kiegészítőt a nyugatra nem hozta el a Nintendo). Az első rész a The Missing Heir, a második a The Girl Who Stands Behind volt, és a két játékot a Switch úgy kapta meg, hogy már angol nyelven is játszhattuk azokat.

A The Smiling Man elnevezés viszont tényleg gyanúsan hasonlít.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.