Újabb mérföldkövet ért el a GTA VI – majdnem annyian kíváncsiak rá, mint Brazília teljes lakossága! [VIDEO]

A GTA V első trailerét 12 évvel a megjelenése után is „csak” 112 millióan látták, ám úgy tűnik, a GTA VI sokkal nagyobb jelenség…

 

 

A Grand Theft Auto VI megjelenéséig még sokat kell várnunk – egészen pontosan 2025 őszéig. Köztudott, hogy a Rockstar nagyon keményen dolgozik azon, hogy a következő nagy nyílt világú játékuk hatalmas dobás legyen. Ugyanakkor nem feledhetjük, hogy már több mint 7 hónap telt el azóta, hogy a „nagy R” kiadta az első trailert a GTA VI-ról. Elég ritka, hogy egy játéknak már az első előzetese játéktörténelmet írjon…

Mivel a közösség szeretne többet megtudni a játékról, mindig vannak új emberek, akik most nézik meg először a trailert. Mások pedig szívesen újranézik időnként, hátha találnak valamit, amit felett korábban elsiklott a figyelmük. Ez pedig rengeteg megtekintést jelent, ahogy telnek a hetek, hónapok.

Ezt bizonyítja, hogy néhány órával ezelőtt a GTA VI trailere elérte a 200 millió megtekintést a YouTube-on!

Összehasonlításképpen: a GTA V első trailere 12 év alatt 112 millió megtekintést ért el.

Nem szabad elfelejteni, hogy a játék trailere a 2023. december 5-i megjelenése után 24 órával 3 Guinness-rekordot is elért. Az egyik a megtekintésekről szólt, a másik a „like-okról”, az utolsó pedig arról, hogy az első napon a legnézettebb nem zenei videó volt. Ám ha a Rockstar azt szeretné, hogy az övék legyen a YouTube legnézettebb videójátékos videója, akkor még meg kell haladniuk a 2012 óta népszerű mobilos Subway Surfers 361 millió megtekintését.

 

A GTA VI iránti várakozás sokkal nagyobb, mint a GTA V esetében

 

Ahogy a Take-Two vezérigazgatója néhány hónappal ezelőtt elmondta, a Grand Theft Auto VI iránti várakozás sokkal, de sokkal nagyobb, mint a GTA V esetében: „Nem merünk jóslatokba bocsátkozni azzal kapcsolatban, hogy hogyan fog teljesíteni a cím, de egyértelmű, hogy a várakozás nagyon, nagyon nagy. A tökéletességre törekszünk, és amikor úgy gondoljuk, hogy optimalizáltuk a kreativitást, akkor jön el az idő a megjelenésre” – mondta Strauss Zelnick. A Grand Theft Auto VI 2025 őszén jelenik meg PS5-re és Xbox X Series X/S-re, a PC-s verzió pedig valószínűleg valamikor 2026-ban landol.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu