A Furiosa megkapta Charlize Theron áldását: „Gyönyörű film”

MOZI HÍREK – Charlize Theron dicsérte a Furiosa filmet, ami összekapcsolja karakterének örökségét egy előzmény történetben. A film választ ad a titokzatos Furiosa kérdéseire, bemutatva erőszakos bosszútörténetét és karakterfejlődését.

 

Az eredeti Mad Max: Fury Road sztárja, Charlize Theron végre elmondta, mit gondol George Miller előzményfilmjéről. A Mad Max franchise ötödik filmje, amelyet 2024 májusában mutattak be, vegyes fogadtatásban részesült a pénztáraknál, de nem lett eléggé nyereséges. Az éves Charlize Theron Africa Outreach Project eseményen a sztár megerősítette, hogy látta az új filmet, és saját szavaival mondta:

„Csodálatos, gyönyörű film.”

Theron reakciója nagy jelentőséggel bír, mert ő adta először életre a karaktert a 2015-ös Mad Max: Fury Road-ban. Miután az a film kasszasiker lett, megindultak a további bővítések a Mad Max univerzumban, ami az előzményfilm kifejlesztéséhez vezetett. Természetesen, mivel a film évekkel a Fury Road előtt játszódik, Theron nem játszhatta el a címszerepet. Ehelyett Anya Taylor-Joy vette át a szerepet, mint fiatalabb Furiosa. A filmben Furiosa egy hadúr, Dementus ellen harcol, aki gyerekkorában elrabolta őt. A film bemutatja azt a világot is, ahol Immortan Joe uralkodik, és ahol Furiosa beépül a munkaerejébe.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Theron kifejtette véleményét a Furiosa-ról és arról, hogy találkozott-e már Taylor-Joy-jal:

„Nem, még mindig próbálunk összejönni. Olyan ez, mintha egy komédiát lehetne csinálni belőle. Folyamatosan összefutunk, de sosem találunk időt arra, hogy igazán beszélgessünk, így mindig csak azt mondjuk: ‘Ó, istenem, oké, össze kell jönnünk!’ És aztán az élet közbeszól. De meg fog történni, amikor eljön az ideje.”

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.