A Kingstown polgármestere 4. évadáról pozitív hírek érkeztek a sztártól

MOZI HÍREK – A Kingstown polgármestere 4. évada iránti várakozás magas, és Taylor Handley sztár pozitív visszajelzései fényes jövőt sejtetnek. Annak ellenére, hogy vegyes kritikákat kapott, a Kingstown polgármestere 3. évadának elismerése jelentősen nőtt, és 71%-os jóváhagyási arányt ért el a Rotten Tomatoes-on. Jeremy Renner visszatérése a Kingstown polgármestere 3. évadába egy traumatikus baleset után dicséretet kapott a közönségtől és a kritikusoktól egyaránt.

 

A Kingstown polgármestere 3. évada még mindig fut, de a 4. évad iránti várakozás már most épül. Bár a Paramount+ még nem erősítette meg a folytatást, a sorozatban Kyle McLusky-t alakító Taylor Handley legutóbbi nyilatkozatai biztatóak a show jövőjét illetően. A Screen Ranttal folytatott beszélgetés során Handley megosztotta:

„Szerintem minden nagyon pozitív helyzetben van most. Tudom, hogy mindenki nagyon várja a folytatást. Az én fizetési osztályomon túl van, hogy bármit is biztosan tudjak róla. De amit hallok, az pozitívnak hangzik.”

Taylor Sheridan bővülő Paramount+ univerzumának részeként, Sheridan és Hugh Dillon társszerzőkkel, a Kingstown polgármestere egy kitalált város, Kingstown, Michigan sötét alvilágába merül, ahol a börtönipar az egyetlen virágzó üzletág. A történet a McLusky család körül forog, amely hatalmi közvetítőként működik a különböző frakciók között Kingstownban. Jeremy Renner Mike McLuskyt alakítja, akit „a polgármesternek” becéznek nem hivatalos szerepe miatt, amellyel rendet tart. Kyle McLuskyt, Handley alakítja, aki a McLusky testvérek legfiatalabbja, és összetett kapcsolata van családjával, lojalitása és erkölcsi iránytűje között vívódik.

A Kingstown polgármestere soha nem volt a kritikusok kedvence, de a jelenlegi évad jelentős ugrást mutatott a dicséretben, jelenleg 71%-os jóváhagyási arányt ér el a Rotten Tomatoes-on. Az első évad mindössze 33%-os értékelése után a sorozat az idő múlásával megtalálta a helyét. Annak ellenére, hogy vegyes kritikákat kapott, a közönség szereti a sorozatot (még ha nem is mindig érti, mi történik), és a show magas nézettséget tart fenn, ezzel a Paramount+ egyik legnézettebb műsorává vált.

A Kingstown polgármestere 3. évada Renner traumatikus 2023. január 1-jei hókotró balesete után következik, amely 38 törött csontot és egy átszúrt tüdőt eredményezett. Renner hónapokig tartó gyógyulás után tért vissza a forgatáshoz, de ez nem volt zökkenőmentes. Az aktor nemrégiben elmondta, hogy rájött, túlhajszolta magát a jelenlegi évad forgatása közben. Annak ellenére, hogy érthető küzdelmei voltak, Renner alakítását dicsérik a kritikusok és a közönség egyaránt (a FandomWire 3. évad értékelése szerint Renner „kiemelkedik a szereplőgárda közül és néhány legjobb munkáját hozza a képernyőre”).

Renner legközelebb Rian Johnson „Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery” című filmjében lesz látható, amely a „Glass Onion: A Knives Out Mystery” folytatása és a Knives Out filmsorozat harmadik része. Renner mellett a sztárokkal teli szereplőgárdában Daniel Craig, Josh O’Connor, Glenn Close, Josh Brolin, Mila Kunis, Kerry Washington, Andrew Scott, Cailee Spaeny, Daryl McCormack és Thomas Haden Church is szerepel.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)