A Sárkányok háza sztárja reagált a rajongók kérésére, hogy szerepeljen az Éhezők viadalában

MOZI HÍREK – Az Éhezők viadala rajongói már most bedobnak neveket, hogy ki játssza a fiatal Haymitch Abernathy-t a „Sunrise on the Reaping” című filmben, és a Sárkányok háza sztárja, Tom Glynn-Carney tűnik eddig a kedvencnek. Annak ellenére, hogy online kampány indult a 29 éves színész szerepeltetésére, Glynn-Carney azt mondja, hogy fogalma sem volt erről, és „megtisztelőnek” nevezi. A „Sunrise on the Reaping” Suzanne Collins új regénye, amelyet 2026-ban fognak adaptálni a nagyvászonra.

 

A Vestal-nak adott interjújában Glynn-Carney-t – aki Aegon II-t játssza a Sárkányok házában – megkérdezték, hogyan érzi magát a rajongók kampánya kapcsán, hogy ő játssza Haymitch Abernathy-t a „Sunrise on the Reaping” című filmben. Glynn-Carney meglepődött a hír hallatán, és „megtisztelőnek” nevezte. Annak ellenére, hogy nyilvánvalóan meglepte a hír, azt mondta, hogy örömmel vállalná a szerepet, ha lehetőséget kapna rá.

„Nem hiszem el, ez az első alkalom, hogy hallok erről! De nagyon megtisztelő, hogy az emberek szeretnének újra a képernyőn látni. Ha minden jól megy, az Éhezők viadalában küzdök majd az életemért!”

A „Sunrise on the Reaping” 24 évvel az első regény eseményei előtt játszódik, és az 50. Éhezők viadala reggelén kezdődik, amelyeken Haymitch Abernathy vett részt jóval azelőtt, hogy mentorálta volna Katniss-t és Peeta-t. Az eredeti trilógiában Woody Harrelson alakította, de a „Sunrise” sokkal korábban játszódik, így most egy új arc lép Abernathy szerepébe. Azonban, mivel a regényt még nem írták meg, a közelgő film hivatalos szereposztási hírei eddig hiányoznak.

 

Tom Glynn-Carney ki akar lépni a komfortzónájából

 

Néhány szereplése között szerepel a 2017-es Christopher Nolan film, a Dunkirk, a 2019-es biopic, a Tolkien, és a 2021-es történelmi drámasorozat, a Domina, Glynn-Carney a brit orvosi dráma, a Casualty 2013-as indulásával kezdte karrierjét. Bár még fiatal a karrierjében, az angol színész már tudja, mit keres a szerepek kiválasztásakor, ami befolyásolhatja, ha valaha hivatalosan megkeresik Haymitch Abernathy szerepére a „Sunrise on the Reaping”-ben. Ő maga azt mondja, olyan szerepeket keres, amelyek kimozdítják őt a komfortzónájából.

„Őszintén szólva, bármi vonz, ami kényelmetlen érzést kelt bennem és kimozdít a komfortzónámból. Olyan szerepeket keresek, ahol a karakter távoli és kihívást jelent. Szeretem tesztelni magam, hogy életre tudom-e kelteni az ilyen karaktereket. Ha egy szerep olyannak tűnik, amivel nehezen boldogulnék, akkor pontosan azt akarom megvalósítani. Gyakran viccelek azzal, hogy ezek a kihívást jelentő szerepek egy nap a bukásomhoz vezethetnek.”

Ez a stratégia eddig jól szolgálta őt, mivel minden szerep, amiben Glynn-Carney megjelent, egészen más, mint az előző. A Sárkányok háza sikerének köszönhetően ne lepődjünk meg, ha az álmok valóra válnak, és az Éhezők viadala rajongói mindent megkapnak, amit reméltek a „Sunrise on the Reaping”-ben.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.