Cyberpunk 2077 folytatás: a fejlesztők esküdöznek, hogy nem követik el ugyanazokat a hibákat, mint az első résznél!

A Cyberpunk 2077 megjelenése 2020-ban nem volt problémamentes, de azóta az egyik legnagyobb visszatérést produkálta a játékvilágban. A fejlesztők most elszánták magukat, hogy nem követik el újra ugyanazokat a hibákat.

 

A CD Projekt Red most a Cyberpunk 2 és a Witcher 4 projektjein dolgozik, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a várva várt folytatás sokkal zökkenőmentesebben induljon, mint elődje.

A Cyberpunk 2077 2020-as megjelenése tele volt játéktörő hibákkal és technikai problémákkal, ami miatt hamarosan lekerült az online áruházakból. Azóta számos javítás, egy 2.0-s frissítés és a Phantom Liberty DLC megjelenése segített helyreállítani a játék hírnevét, és most már az egyik legnagyobb RPG-ként tartják számon egyedi környezete és története miatt.

A CD Projekt Red most azon dolgozik, hogy ne kövesse el ugyanazokat a hibákat. Ezt Pawel Sasko, a közelgő Cyberpunk folytatás, a Project Orion társ-játékigazgatója is megerősítette egy Dexerto-nak adott interjúban.

„Teljesen átalakítottuk a gyártási folyamatainkat. Mostantól tartalomcsapatokban, funkciócsapatokban és keresztfunkcionális csapatokban dolgozunk. Ez teljesen más, mint korábban, így ez egy nagy lépés előre” – magyarázta Sasko.

Állítása szerint a cég „sok leckét tanult” a Cyberpunk 2077 megjelenése óta, és most új megközelítést alkalmaznak a fejlesztés során.

„Rengeteg tanulságot vontunk le a Cyberpunk 2077 fejlesztése és megjelenése során” – folytatta. „Nagyon fontos számunkra, hogy ne ismételjük meg a hibákat, és tényleg nagyon oda akarunk figyelni erre.

Tudom, hogy sokan várnak egy új Witcher játékot és egy új Cyberpunk címet. Nagy várakozások vannak, így teljesen tisztában vagyunk azzal, milyen fontos ez a jövőre nézve.”

A Cyberpunk 2, vagy Project Orion, még nem kapott megjelenési dátumot, és még a fejlesztés korai szakaszában van. Azonban a rajongók már most optimistábbak a sorozat jövőjét illetően.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.