A Netflix végre bepillantást engedett a Stranger Things 5. évadába – íme a videó! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Stranger Things új kulisszák mögötti videóban mutatja be, mit várhatunk az elhalasztott évadtól.

 

 

A történelem egyik legnépszerűbb sorozata, a Stranger Things most hatalmas ízelítőt adott a rajongóknak a sorozat utolsó évadából! Többek között először láthattuk az akcióikon Linda Hamiltont a forgatáson…

A 2016-ban a Netflixen indult Stranger Things beszivárgott a kultúrába izgalmas történetével, amelyben az Indiana állambeli Hawkinsban élő gyerekek egy másik dimenzióból érkező ellenséges lényekkel harcolnak, akik pokoli elszántsággal akarják átvenni az uralmat a világunk felett. A Dungeons & Dragons-tól H.P. Lovecraftig mindenféle elemet felvonultató Stranger Things széles körben az egyik legjobb sci-fi horrorsorozatnak számít.

Az 5. évad valamikor 2025-ben debütál majd, miután a 2023-as WGA/SAG-AFTRA sztrájkok miatt hosszasan elhúzódott.

A Netflix által kiadott új, kulisszák mögötti videónak köszönhetően most már láthatjuk, mi vár ránk a Stranger Things utolsó évadában. A színészeket, díszleteket és az előző évadok nosztalgikus klipjeit felvonultató videó minden bizonnyal tovább fokozza az 5. évada körüli hype-ot.

„10 éves koromban kezdtem. Most 20 éves vagyok. Nagyon furcsa érzés” – mondja egy ponton a sztár Millie Bobby Brown, kiemelve, hogy a Stranger Things mennyire az élete részévé vált. „Mi csak kiélvezünk minden pillanatot” – teszi hozzá Sadie Sink, aki a 2. évadban csatlakozott a sorozathoz Max Mayfield szerepében.

 

Mire számíthatnak a rajongók a Stranger Things 5. évadától?

 

A sorozat sztárjai az elmúlt hónapok során folyamatosan ízelítőt adtak az utolsó évadról. A készítők, Matt és Ross Duffer „szteroidokkal felturbózott 1. évadnak” nevezik. Ez egybevág azzal, amit a sztár, Maya Hawke mondott a Stranger Things hattyúdaláról – amiből úgy tudjuk, hogy összesen nyolc epizód lesz -, „nyolc minifilmnek” nevezve a következő évadot.

Jamie Campbell Bower, aki a 4. évadban csatlakozott a sorozathoz a gonosz Vecna szerepében, a múlt hónapban még jobban feldobta a sorozat 5. évadát, amikor azt úgy jellemezte, hogy „teljesen őrült.”

„Ez nagyobb. Egyszerűen teljesen őrült. Teljesen őrült. Ha azt hitted, hogy az előző évad őrült volt, akkor ez az évad egyszerűen elszabadult, vad, mint egy őrület. Tényleg, tényleg az.”

A Stranger Things 5. évadának forgatása már nagyrészt befejeződött. Ám a rajongóknak még sokat kell várniuk, mielőtt az utolsó évad 2025-ben a Netflixen látható lesz.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu