Felettébb kínos! Kiszivárgott a Warhammer 40K: Space Marines 2 majdnem kész állapotban! [VIDEO]

Először a játék gyűjtői kiadásába szánt művészeti könyv jutott el az internetre, most pedig a játékmenet is, ugyanis a játék még nem teljesen kész verziója kiszivárgott!

 

A játék már gyártásban van (mármint készülnek a lemezes példányok), így a fejlesztés többnyire befejeződött. A megjelenés még közel két hónapra van, de ennek ellenére kiszivárgott a Warhammer 40000: Space Marines 2 az internetre. A teljes, játszható build 75 GB méretű, de néhány asset hiányzik. A szerver bináris fájljai a Linuxhoz is köthetőek, és egymáshoz kapcsolódhatnak a játékosok velük. A debug exe fájl, továbbá a fejlesztői „játszótér” is a pakkban van.

Itt persze ki kell emelni, hogy ha esetleg összefutnánk vele ilyen-olyan oldalakon, akkor nem javasolt a letöltés, hiszen ki tudja, hogy van-e benne malware vagy vírus, így azok még kárt tehetnek a rendszerünkben. Viszont ennek a szivárgásnak a következménye az, hogy a YouTube-ra elkezdtek videókat feltölteni a játékból. Az egyiket már törölték (a Saber Interactive szerzői jogi követelése miatt). Egy másikat azért találtunk, ami jelenleg még él, de ha ezt is törölteti a Saber, akkor a Krakenfiles-ról le lehet tölteni a felvételt.

A Warhammer 40K: Space Marines 2 fejlesztői verziója állítólag már teljes egészében végigjátszható. Pár helyen a frame rate kicsit bezuhan és néhol még vannak bugok is, de még kérdéses az, hogy ez valódi verzió a játékból, vagy valami hatalmas trükk lehet az egész mögött. A szivárgásról sem a Saber Interactive, sem a Focus Entertainment (a kiadó) nem beszélt. A trackerre amúgy már június 20-án töltötték fel a játékot, így ez már valami nagyon kész verzió lehet.

A Warhammer 40K: Space Marines 2 szeptember 9-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re. Valaki nagyon nem figyel oda a biztonságra, mert ez ugye nem az első eset, amikor a játékkal kapcsolatban valami nagyobb kiszivárgott!

Forrás: WCCFTech, Krakenfiles

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu