Space Marine 2: a készítők megerősítették a legnagyobb félelmünket a szivárgással kapcsolatban!

Rossz híreket közöltek a Warhammer 40 000: Space Marine 2 kiszivárgott verziójával kapcsolatban…

 

 

A Focus Entertainment és a Saber Interactive megerősítette, hogy a várva várt Space Marine 2 kiszivárgott verziója valós. Azt ajánlják a közösségnek, hogy kerüljék el, nehogy spoilereket terjesszenek. (Vagyis hamarosan valódi spoiler-cunamira számíthatunk a játékból…)

Az is kiderült ugyan, hogy egy régebbi verzió szivárgott ki, azonban már így is elég teljesnek tekinthető. Ráadásul sok játékosnak sikerült hozzáférnie.

A Focus Entertainment nemrég az X/Twitteren szólalt meg a Wh40K Space Marine 2 kiszivárgott verziójával kapcsolatban. Közleményt adott ki, amelyben megerősítette, hogy a szivárgás valós. Sok játékos hozzáfért, és bár nem volt jól optimalizálva, néhány felhasználó játszott vele, és számos spoilert osztott meg a közösségi médiában, ami tönkreteheti az élményt azok számára, akik a megjelenés napjától kezdve játszani akarnak vele.

„Csapataink évek kemény munkáját, szenvedélyét és elkötelezettségét fektették abba, hogy egy olyan játékot hozzanak létre, amely méltó a reményeitekhez és elvárásaitokhoz, és elkeserítő, hogy sok olyan meglepetést elrontottak, amelyek titokban tartásán olyan keményen dolgoztunk.”

Szomorúak vagyunk, hogy ez a verzió, amely a megjelenéskor már majdnem egy éves lesz, a leglelkesebb rajongóink közül néhánynak ez lesz az első élménye” – mondta a Saber Interactive.

 

Ha teheted, kerüld el a Space Marine 2 kiszivárgott változatát

 

Ha igazán segíteni akarsz a Focus Entertainmentnek és a Saber Interactive-nak, a legjobb, ha teljesen figyelmen kívül hagyod a Space Marine 2 kiszivárgott változatát. „Elkötelezettek vagyunk, hogy a lehető legjobb játékot nyújtsuk a játékosainknak. Arra kérünk mindenkit, hogy kerülje el ezt a hiányos verziót, és ne tegye tönkre a játékot azok számára, akik izgatottan várják, hogy a megjelenéskor először megtapasztalhassák” – árulták el.

Emlékeztetnek arra, hogy hetekkel ezelőtt a játék törölte a nyílt bétát, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsák, amikor a cím szeptember 9-én megjelenik PC-re, Xbox Series X/S-re és PS5-re. „A legjobb módja annak, hogy támogassuk csapataink kemény munkáját, ha úgy játszunk a játékkal, ahogyan azt mindig is tervezték.”

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu