Íme 12 játék, amire érdemes lecsapni az idei PlayStation Summer Sale keretében!

Az idei PlayStation Summer Sale keretében több mint 2000 címet lehet megvásárolni akár 90%-os kedvezménnyel…

 

 

Ez az egyik legnépszerűbb hagyomány a játékosok körében: a nagy meleg – no meg a nyári szünet/szabadság – beköszöntével a videójáték-gyártók bedobják a legvonzóbb akciókat. A PlayStation egyike azon vállalatoknak, amelyek nem hagyják ki ezt az éves hagyományt, és ennek megfelelően ma indítja el nyári kiárusítását. A Summer Sale olyan esemény, amely – ahogy a neve is mutatja – jó néhány PS4 és PS5 cím árának csökkentését tűzte ki célul.

A PlayStation jó okot ad arra, hogy elővegyük a pénztárcánkat.

Az akció részletei szerint a Sony több mint 2000, PS4-en és PS5-ön elérhető kalandjátékot kínál akár 75%-os, vagy akár 90%-os kedvezménnyel!

Alaposan átnéztük tehát a PlayStation Summer Sale-t, hogy összeállítsunk egy 12 játékból álló válogatást 10 euró – mai árfolyamon kb. 3900 Ft – alatti áron. Mindegyik cím megéri az árát és sokak figyelmét felkeltheti. Ugyanakkor mint mindig, most is arra bátorítunk, hogy látogass el a Sony PS Store-ba, hogy naprakészen értesülj mindenről, amit az akcióban bemutatnak.

 

  • BioShock: The Collection (9,99 EUR – korábban 49,99 EUR). A BioShockról valószínűleg már hallottál nagyszerű dolgokat, hiszen a videójátékok történetének egyik legelismertebb franchise-áról van szó. Ha tudni szeretnéd, miért van annyi rajongója, itt megismerheted az összes kalandját (BioShock, BioShock 2 és BioShock: Infinite) egy kihagyhatatlan gyűjteményben.
  • Borderlands: GOTY Edition (9,89 EUR – korábban 29,99 EUR). A looter-shooter kvintesszenciája és minden idők egyik legfrenetikusabb élménye. Ráadásul ez a Game of the Year kiadás mind a négy DLC-t tartalmazza, amelyek még tovább növelik a játékórák számát.
  • Celeste (5,99 EUR – korábban 19,99 EUR). Valószínűleg minden idők egyik legelismertebb indie játéka. Amellett, hogy kihívásokkal teli platformkalandként is megállja a helyét, olyan történetet mesél el, amit mindenkinek hallania kellene.
  • Dragon Age: Inquisition – GOTY Edition (3,99 EUR – korábban 39,99 EUR). Tudjuk, hogy a BioWare-saga következő része, a Dragon Age: The Veilguard már csak a küszöbön áll. Ha szeretnéd felfedezni ezt az RPG-világot, vagy újra átélni a legutóbbi kalandot, akkor most itt az alkalom.
  • GRIS (2,99 EUR – korábban 14,99 EUR). Egy Spanyolországban fejlesztett gyöngyszem, amely gyönyörű tájaival és történetével egyaránt kitűnik. Összességében magával ragadó élmény, amely képes megérinteni a játékosok szívét.
  • Judgment (8,99 EUR – korábban 29,99 EUR). Bár a népszerű Like a Dragon sorozat (korábbi nevén Yakuza) része, ez a cím sötétebb élményt nyújt, amelyben a játékosoknak Takayuki Yagami, egy kegyvesztett ügyvéd bőrébe kell bújniuk, aki magánnyomozóként a Kamurocho bűnszövetkezetben dolgozva keresi a megváltást.
  • Metro Exodus (4,49 EUR – korábban 29,99 EUR). Harc, lopakodás, felfedezés és egy (nem is annyira) csipetnyi horror. A mechanikák több mint sikeres kombinációja, amely egy poszt-apokaliptikus Oroszországba kalauzolja a játékost, ahol a túlélés komoly kihívás.
  • NBA 2K24 – Kobe Bryant Edition PS5 (7,99 EUR – korábban 79,99 EUR). A világ legismertebb kosaras videójáték-sorozatának aktuális változata különösen komoly kedvezménnyel kapható.
  • Ni no Kuni: Wrath of the White Witch: Remastered (9,99 EUR – korábban 49,99 EUR). Egy klasszikus játék, amelyet felújítottak, javított grafikával és teljesítménnyel. Ráadásul egy olyan élményről beszélünk, amelynek művészetében a Studio Ghibli művészi munkássága is szerepet kapott, így gyönyörű tájakra és emlékezetes karakterekre számíthatsz.
  • Resident Evil 2 (9,99 EUR  – korábban 39,99 EUR). Természetesen ez a Capcom eredeti kalandjának remake-je. Érdemes megjegyezni, hogy a Resident Evil franchise mindig akciós a PlayStation kiárusítási akciói során, így érdemes egy pillantást vetni a többi rész áraira is.
  • Watch Dogs 2 (7,49 EUR – korábban 49,99 EUR). A Ubisoft is beszáll a PlayStation Summer Sale-be, csökkentve a Watch Dogs 2 árát. Állj össze a történelem legjobb hackereivel, és füleljetek le egy bűnözői csoportot!
  • XCOM 2 Collection (8,99 EUR – korábban 89,99 EUR). Egy kötelező taktikai stratégiai élmény a műfaj rajongóinak. Ez a gyűjtemény ráadásul tartalmazza a War of the Chosen bővítményt és négy letölthető tartalmi csomagot, amelyek meghosszabbítják az amúgy is sok órás játékidőt.

 

Forrás: PS Store

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."