Egy legendás politikus is hallható lesz a Fallout: Londonban! [VIDEO]

Az illető hazánkban nem ismert, de ha van angol nyelvtudásunk, minden esetre érdemes megnézni, hogy miért is lett népszerű…

 

A Fallout 4 next-gen frissítése hatalmas mizériát okozott a teljes átalakítást biztosító modnak. Erről a folyamatról részletesen beszámoltunk (legutóbb arról, hogy az egyik PC-s bolton keresztül nem érhetjük majd el a Fallout: Londont a felület hiányossága miatt), de lassan a célegyneesben van a Fallout: London. A Team Folon, a projekt mögött álló modder csapat viszont nemzeti sikert könyvelhetett el, ugyanis a projekt vezetője, Dean „Prilladog” Carter a Discordon elárulta, hogy egy, az Egyesült Királyságban legendás képviselőházi elnök is hallható lesz!

„Képzeld el, hogy te vagy a Fallout: London és olyan szerencsésnek érezheted magad, hogy ennyi tehetséges szinkronszínész van a csapatban… de ezt még tovább fokozzuk azzal, hogy [két] Ki vagy, doki? színészünk van szinkronhangként, aztán Neil Newbon üzen nekünk és szintén szeretne egy szerepet. De a hab a tortán? Ki más képviselhetné jobban a modunk házelnökének változatát mint egy robotváltozat. A hangját maga John Bercow adja,” írta Prilladog.

Bercow 2009 és 2019 között, főleg a Brexites években lett az interneten is népszerű. A házelnök gyakran kiabálta le a nem egyszer hangos vitába torkolló képviselőházat azzal, hogy „ORDER!!!”, ami magyarul kb. úgy értelmezhető, hogy „RENDET!”. Be is ágyaztunk egy videót Bercow legjobb pillanatairól. Ha ezt a stílust hozza a posztapokaliptikus londoni énjével, akkor itt is rendre rendre fogja utasítani a képviselőház tagjait…

Prilladog megerősítette, hogy nem vettek igénybe mesterséges intelligenciát a hangokhoz (mutatott is a Discordon pár példát). Hiába Bercow korrekt hangorgánuma, ez az első alkalom, hogy szinkronmunkálatokat vesz részt. A további személyek, akik biztosan felbukkannak a Fallout: Londonban: Neil Newbon (Astarion – Baldur’s Gate 3), és a két korábbi Doktor a Ki vagy, Dokiból: Sylvester McCoy és Colin Baker.

Remélhetőleg sokat már nem kell várni.

Forrás: PCGamer, VG247

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)